Ads 468x60px

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Η βιογραφία του Steve Jobs θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με την παραίτηση του


Το PCMag.com αναφέρει ότι η εξουσιοδοτημένη βιογραφία του Steve Jobs, αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2012 αλλά πρόσφατα άλλαξε την ημερομηνία της για τις 21 Νοεμβρίου του 2011 και επίσης πρόκειται να συμπεριλαμβάνει και την παραίτηση του Apple CEO που έγινε πρόσφατα. Οι αλλαγές αυτές δεν πρόκειται να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του βιβλίου.


Ο εκδότης Simon & Schuster είπε ότι η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Steve Jobs, την οποία γράφει ο Walter Isaacson, θα περιέχει και την παραίτηση του Steve Jobs από την δική του οπτική γωνία.

Ο ομιλητής της Simon & Schuster είπε επίσης στο PCMag ότι ο Isaacson μιλάει στον Jobs τακτικά και ακόμα δουλεύει στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου.

Η βιογραφία ονομάζεται “Steve Jobs” και είναι η πρώτη εξουσιοδοτημένη βιογραφία σχετικά με την ζωή του Steve Jobs. Είναι γραμμένο από τον πρώην αρχισυντάκτη του Time, Walter Isaacson και είναι βασισμένο σε περισσότερες από 40 συνεντεύξεις με τον ίδιο τον  Jobs αλλά και άλλες πρόσθετες με περισσότερους από 100 συναδέφλους, φίλους και μέλη της οικογένιας του. Ο Jobs πρόσφερε την πλήρη συνεργασία του σε αυτή την προσπάθεια και δεν απαιτεί κάποιο review πριν αυτό εκδοθεί. [ MacRumors ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...