Ads 468x60px

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η Apple ετοιμάζεται για συσκευές με κυρτή οθόνη το 2012


Σύμφωνα με δημοσίευμα των Digitimes η Apple είναι ανάμεσα στους κατασκευαστές που ετοιμάζονται για κυκλοφορία συσκευών με κυρτές οθόνες στο πρώτο μισό του 2012.
Οι κυρτές οθόνες θεωρούνται από πολλούς ότι είναι το “next big thing” στις φορητές συσκευές και απ’ ότι φαίνεται και η Apple το πιστεύει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία έχει αγοράσει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τους προμηθευτές της ως μέρος της προετοιμασίας για τις νέες συσκευές.
Η ίδια ιστοσελίδα στο παρελθόν είχε αναφερθεί στην εξαγορά 200 με 300 μηχανημάτων κοπής γυαλιού από την Apple για την παράδοσή τους στους προμηθευτές, οι οποίοι ήταν αρκετά διστακτικοί στην υιοθέτηση του νέου εξοπλισμού.
Υπήρξαν, μάλιστα, και δημοσιεύματα σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης κυρτής οθόνης στο νέο επερχόμενο iPhone αλλά έκτοτε δεν είχαμε κάτι νεότερο.
Υπενθυμίζουμε ότι μια συσκευή με κυρτή οθόνη που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά είναι και το Nexus S και μάλιστα διαφημίζεται ως ένα από τα «δυνατά» χαρακτηριστικά της συσκευής.
Τέλος, να πούμε ότι η Apple έχει ήδη ένα project στα σκαριά για μια κατασκευή με κυρτή οθόνη και αυτό δεν είναι άλλο από το νέο campus της εταιρείας στο οποίο δεν θα υπάρχει ούτε μία επίπεδη επιφάνεια γυαλιού!
Source: http://www.iphonehellas.gr/30278/apple-gearing-up-for-devices-with-curved-glass-screen-in-2012/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...