Ads 468x60px

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πριν λίγο η Apple κυκλοφόρησε το iTunes 10.5 beta 6.1 με iTunes Match

Πριν λίγο η Apple κυκλοφόρησε το iTunes 10.5 beta 6.1 με iTunes Match για όλους τους developers. Αν είστε developer μπορείτε να το βρείτε στο iOS Developer Center.


Το iTunes Match θα μας δώσει την δυνατότητα να ανεβάσουμε την μουσική μας στο iCloud της Apple. Συγκεκριμένα η υπηρεσία αναλύει τα τραγούδια και βλέπει ποια από αυτά είναι διαθέσιμα στο iTunes Store. Τα κομμάτια μουσικής που έχετε στην iTunes library και προσθέτωνται αυτόματα στην iCloud library και μπορείτε να τα ακούσετε οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Εφόσον υπάρχουν πάνω από 18 εκατομμύρια τραγούδια στο iTunes Store, λογικά θα υπάρχουν τα περισσότερα κομμάτια μουσικής από αυτά που έχετε στο iCloud. Αυτά που θα χρειαστεί να ανεβάσετε είναι μόνο αυτά που δεν υπάρχουν ήδη στην iCloud library.

Μια διαδικασία που είναι πολύ πιο εύκολη από κάποια που θα σας έκανε να αρχίσετε να ανεβάζετε όλη σας την μουσική από την αρχή.

Κάτι αρκετά σημαντικό στο iTunes Match είναι ότι η μουσική που γίνετε match θα έχει μετά την ποιότητα που έχουν τα κομμάτια του iTunes Plus, ακόμα και αν η μουσική μας έχει χαμηλότερη ποιότητα.

Το iTunes Match μέχρι στιγμής μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο οι χρήστες με Αμερικάνικο account.
Screenshots από 9to5Mac
Ένα πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουν διάφοροι χρήστες που έχουν αρκετή μουσική στην iTunes Library είναι ότι θα πρέπει να έχουν λιγότερα τραγούδια από 25,000. Διαφορετικά θα δούνε το παρακάτω μήνυμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...