Ads 468x60px

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Η Apple εγκρίνει εφαρμογή που αποκαλύπτει αριθμούς με απόκρυψη (video)

Μετά από 201 μέρες η Apple έδωσε την έγκριση για την εφαρμογή TrapCall, η οποία έχει την δυνατότητα να αποκαλύπτει αριθμούς με απόκρυψη.


Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για Ελλάδα και μπορείτε να την βρείτε μόνο στο Αμερικάνικο AppStore.

Για να την χρησιμοποιήσετε το μόνο που έχετε να κάνετε μετά την εγκατάσταση της είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό TrapCall και να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην συνέχεια.

Όταν λάβετε μία κλήση με απόκρυψη αριθμού, απλά απορρίψτε την έτσι ώστε να αποσταλεί στην TrapCall και να βρεί το αριθμό που καλεί με απόκρυψη. Σε λίγα λεπτά θα δείτε την κλήση ξάνα στο τηλέφωνο σας χωρίς απόκρυψη. Μπορείτε αν θέλετε να σας αποσταλούν μέσω SMS και τα στοιχεία που έχουν σχέση με το νούμερο που σας καλεί όπως διεύθυνση και όνομα.

ADDITIONAL FEATURES:
Blacklist Unwanted Calls:
Stop getting harassing phone calls! Blacklisted numbers will be played a phone company recording telling them your phone number has been disconnected. They’ll think your number has been disconnected and will stop calling forever!
Voicemail Transcriptions:
Your voicemails get converted into text and sent to you via SMS, email, or Push Notification. Read your voicemail messages via SMS while in a meeting, class, movie or other busy area!
Missed Call Alerts:
Receive alerts any time you miss a call, even when your phone is off or the caller didn’t leave a voicemail!
Caller ID Name & Address:
You won’t only see the number of the person calling you, but we’ll also show you their full name and address information, when available!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...