Ads 468x60px

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Διέρρευσε η μπαταρία, η πίσω κάμερα και το Audio Flex Cable του iPhone 5

Καθώς πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο και την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου iPhone 5, όλο και περισσότερες διαρροές από την παραγωγή της συσκευής στα εργοστάσια της Κίνας έρχονται στο προσκήνιο. Το design έχει οριστικοποιηθεί, η παραγωγή ξεκινάει και οι προμηθευτές μας δείχνουν τα πρώτα κομμάτια.

Στο TVC Mall δημοσιεύτηκαν σήμερα κάποια μέρη που ισχυρίζονται ότι είναι του iPhone 5, και αφορούν την μπαταρία, τον φακό της πίσω κάμερας και το Headphone/Earphone Audio Jack Flex Cable. Τα νέα μέρη από την μία είναι διαφορετικά από τα υπάρχοντα του iPhone 4, από την άλλη όμως δεν μας αποκαλύπτουν και πάρα πολλά. Παρακάτω συγκρίνονται με τα αντίστοιχα του iPhone 4, όπως τις δίνει το iFixit.

Posted Image

Η μπαταρία του ισχυριζόμενου iPhone 5 φαίνεται πως έχει το ίδιο σχήμα με αυτήν του iPhone 4. Τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στη νέα είναι 3.7V και 5.3Whr ενώ στο iPhone 4 είμαστε στα 3.7V και 5.25Whr, συνεπώς θα έχουμε την ίδια ισχύ.

Το νέο plausible part number είναι 616-0580 σε αντίθεση με τα 616-0513 και 616-0521 part numbers του iPhone 4. Επίσης υπάρχει μία αλλαγή στον connector της νέας μπαταρίας.

Posted Image

Όσον αφορά το module της πίσω κάμερας, και πάλι το design μοιάζει πολύ με αυτό του iPhone 4 και δεν ταιριάζει με τις φήμες περί dual LED flash. Εικάζεται όμως ότι ο νέος φακός θα είναι στα 8 mega pixels.

Posted Image

Τέλος, σχετικά με το Audio Jack Flex cable, το νέο φαίνεται εντελώς διαφορετικό από τα υπάρχοντα GSM και CDMA parts. Ο Kyle Wiens του iFixit όμως αναφέρει πως τα νέα part numbers φαίνονται λογικά, και με τα markings να αρμόζουν σωστά στο υπάρχον καλώδιο.

Καλό θα είναι όμως να είμαστε επιφυλακτικοί ως προς τα αναλυτικά specifications που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του προμηθευτή, ιδίως στην μπαταρία και τις διαστάσεις της που μάλλον υπάρχουν ανακρίβειες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το iPhone 5 αναμένεται τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...