Ads 468x60px

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Intel: Ακούμε και εμείς φήμες για μετάβαση της Apple σε ARM επεξεργαστές

Στέλεχος της Intel αποκάλυψε ότι και μέσα στην εταιρεία ακούγονται φήμες για ενδεχόμενη μετάβαση της Apple στους ARM επεξεργαστές.


Ο διευθυντής του τμήματος ultrabook στην Intel, Greg Welch, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή χρησιμοποίηση ARM επεξεργαστών από την Apple σε μελλοντικά MacBook απάντησε ότι και μέσα στην εταιρεία ακούγονται οι ίδιες φήμες.

Ωστόσο, στην Intel θα συνεχίσουν να καινοτομούν για να αποτρέψουν μια τέτοια μετάβαση και να χάσουν την Apple από πελάτη.

Αν και οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν επιβεβαίωση σε καμία περίπτωση δίνει περισσότερη βάση σε δημοσίευμα που έκανε λόγο για δοκιμαστική κατασκευή ενός MacBook Air με Thunderbolt και A5 ARM επεξεργαστή με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ωστόσο, παρά τα πλεονεκτήματα που θα είχε η χρησιμοποίηση δικών της επεξεργαστών στους υπολογιστές της τα προβλήματα ακόμα είναι αρκετά σημαντικά για να συζητάμε μια τέτοια μετάβαση. Με τον ρυθμό εξέλιξης της τεχνολογίας, όμως, κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό σε κάποια στιγμή και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές της Apple.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...