Ads 468x60px

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Το iPhone 5 θα διαθέτει εμπρόσθιο LED για ειδοποιήσεις (;)

Το Engadget χθες δημοσίευσε εικόνες από την front-screen του υποτιθέμενου iPhone 5 που είναι ολόιδια με αυτήν του iPhone 4 εκτός μιας σημαντικής προσθήκης: ενός μικρού LED light indicator ακριβώς όπως και στα Macbooks.


 Το πράσινο LED light δίπλα στην κάμερα του Macbook Pro.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι το επόμενο iPhone θα διαθέτει εμπρόσθιο LED light indicator. Ήδη οι φήμες υπήρχαν από τις αρχές του καλοκαιριού, μόνο που το dual LED lights” αντί για διπλό φλας μάλλον σήμαινε ότι το δεύτερο θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος ως notification indicator. Συν τοις άλλοις, από την πρώτη δοκιμαστική έκδοση του iOS 5 προστέθηκε για το iPhone 4 η επιλογή για ενεργοποίηση του φλας της κάμερας κατά την λήψη ειδοποιήσεων.


Το νέο LED light, όμως, εκτός από ενημέρωση για ειδοποιήσεις, πιθανώς να αποκτήσει τον ίδιο ρόλο με τα notebooks της Apple: ένδειξη ότι η εμπρόσθια ή οπίσθια κάμερα βρίσκεται σε χρήση.



Επίσης, εκτός από το πράσινο χρώμα πιθανώς να χρησιμοποιηθούν και άλλες αποχρώσεις, ακριβώς όπως και στα magsafe καλώδια τροφοδοσίας που δηλώνουν τις διαφορετικές καταστάσεις φόρτισης. Στο iPhone φυσικά το διαφορετικό χρώμα θα μπορούσε να υπενθυμίζει για το χαμηλό επίπεδο μπαταρίας, διάφορα notifications, κλπ.

Source: http://www.iphonehellas.gr/29785/iphone-5-to-add-front-led-notification-light/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...