Ads 468x60px

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

iPhone N94 prototype: Αυτό είναι το iPhone 5;

Μετά τη σημερινή διαρροή του πλαισίου του υποτιθέμενου iPhone 4S κυκλοφορεί και αυτό που φαίνεται ως το πίσω μέρος ενός επερχόμενου iPhone. Η πρωτότυπη αυτή συσκευή έχει τη σημείωση "EVT" (Engineering Verification Test) και ημερομηνία την 7η Ιουνίου 2011 ενώ διακρίνεται και η κωδική ονομασία Ν94.

Posted Image

H ονομασία Ν94 πιστεύουμε ότι αναφέρεται στο νέο iPhone (iPhone 4S/5) σύμφωνα με ανακαλύψεις στο SDK προηγούμενων εκδόσεων. Μάλιστα, επειδή τότε στο N94 αντιστοιχούσε ο A5 επεξεργαστής (που βρίσκεται στο iPad 2) πιθανότατα μιλάμε για το iPhone 5 και όχι για το φθηνό iPhone 4 που λογικά θα «φοράει» τον χαμηλότερο Α4.

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, δεν υπάρχει κάτι σίγουρο που μπορεί να γνωρίζουμε για το νέο iPhone. Εάν η παραπάνω φωτογραφία αντιστοιχεί στο επόμενο iPhone, τότε δεν αναμένουμε μεγάλες αλλαγές παρά μόνο ελαφρώς στο σχεδιασμό της κεραίας και στην προσθήκη του A5.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποια πραγματική διαρροή των σχεδίων του iPhone με νέο σχεδιασμό κάτι που υποδηλώνει ότι είτε η Apple το κρατά καλά κρυμμένο είτε θα παραμείνει στα χαρτιά προς το παρόν και το δούμε άλλη στιγμή μελλοντικά.

Source:  http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/70872-iphone-n94-prototype-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-iphone-5/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...