Ads 468x60px

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μερικές εφαρμογές για να γνωρίσετε το iPhone


Σίγουρα στο AppStore κυκλοφορούν πάρα πολλές εφαρμογές. Μερικές από αυτές ξεχωρίζουν όμως, γιατί είναι χρήσιμες για κάθε καινούριο χρήστη.


Παρακάτω, θα σας παρουσιάσουμε κάθε εφαρμογή από την κατηγορία του AppStore, Apps Starter Kit.

iBooks (AppStore Link) Όνομα: iBooks
Εταιρία: Apple®


Δωρεάν (iTunes link)

Το iBooks είναι μια εφαρμογή της Apple που μας επιτρέπει να διαβάσουμε τα βιβλία που μπορούμε να κατεβάσουμε από το iBooks Store με πολύ ωραίο τρόπο. Στο iBooks Store θα βρούμε πολλά βιβλία τα οποία μπορούμε να αγοράσουμε με τον λογαριασμό μας από το iTunes.
iMovie (AppStore Link) Όνομα: iMovie
Εταιρία: Apple®


3.99 € (iTunes link)

Το iMovie είναι μια πολύ καλή εφαρμογή για την επεξεργασία των video. Μοιάζει με αυτή του Mac από το πακέτο iLife. Μπορούμε να προσθέσουμε στα video μας εικόνες, μουσική και να επιλέξουμε ένα από τα προεγκατεστημένα θέματα που υπάρχουν.
Keynote (AppStore Link) Όνομα: Keynote
Εταιρία: Apple®


7.99 € (iTunes link)

Το Keynote είναι μια εφαρμογή για το iPad η οποία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε έγγραφα στο iPhone/Pad για να κάνουμε παρουσιάσεις, όπως η ίδια εφαρμογή του iWork για το Mac. Στην εφαρμογή υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και προεγκατεστημένα θέματα για να δημιουργήσουμε παρουσιάσεις αντάξιες με αυτές που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε σε ένα υπολογιστή.
Numbers (AppStore Link) Όνομα: Numbers
Εταιρία: Apple®


7.99 € (iTunes link)

Το Numbers είναι μια εφαρμογή η οποία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε γραφήματα στο iPhone ή το iPad. Όπως και το Keynote, η εφαρμογή έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να φτιάξουμε γραφήματα για να τα παρουσιάσουμε.
Pages (AppStore Link) Όνομα: Pages
Εταιρία: Apple®


7.99 € (iTunes link)

Το Pages είναι μια εφαρμογή για να δημιουργήσουμε έγγραφα στο iPhone και στο iPad. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα έγγραφα μας όπως θέλουμε μιας και στην εφαρμογή περιέχονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία.
Remote (AppStore Link) Όνομα: Remote
Εταιρία: Apple®


Δωρεάν (iTunes link)

Το Remote, είναι μια εφαρμογή για το iPhone και το iPad που μας επιτρέπει να ορίσουμε την μουσική ή την ταινία που θέλουμε να αναπαραχθεί στον υπολογιστή μας.
AroundMe (AppStore Link) Όνομα: AroundMe
Εταιρία: Attorno A Me S.R.L.


Δωρεάν (iTunes link)

Το AroundMe είναι μια εφαρμογή για το iPhone και το iPad που μας βοηθάει να βρίσκουμε σημεία ενδιαφέροντος που είναι κοντά μας.
Booking.com Hotel reservations for 135,000+ hotels (AppStore Link) Όνομα: Booking.com Hotel reservations for 135,000+ hotels
Εταιρία: Booking.com


Δωρεάν (iTunes link)

Το Booking.com είναι μια εφαρμογή που μας βοηθάει να κάνουμε κράτηση σε ξενοδοχεία, να δούμε φωτογραφίες, κριτικές και άλλα.
Brushes - iPhone Edition (AppStore Link) Όνομα: Brushes - iPhone Edition
Εταιρία: Steve Sprang


3.99 € (iTunes link)

Το Brushes είναι μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να ζωγραφίσουμε σαν επαγγελματίες σε φωτογραφίες που έχουμε στην βιβλιοθήκη του iPhone/iPad ή σε φωτογραφίες που μπορούμε να τραβήξουμε εκείνη την στιγμή. Η εφαρμογή έχει αρκετές δυνατότητες και είναι από τις καλύτερες στο είδος της.
Bump (AppStore Link) Όνομα: Bump
Εταιρία: Bump Technologies LLC


Δωρεάν (iTunes link)

Το Bump είναι μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να συνομιλούμε με άλλους χρήστες iPhone είτε αυτή είναι μακριά είτε κοντά. Μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες, κείμενο ή ακόμα και μουσική.
djay for iPhone & iPod touch – Scratch. Mix. DJ. (AppStore Link) Όνομα: djay for iPhone & iPod touch – Scratch. Mix. DJ.
Εταιρία: algoriddim


0.79 € (iTunes link)

Το djay for iPhone/iPad είναι μια εφαρμογή dj για το iPhone και το iPad. Μπορούμε να φορτώσουμε μουσική από τη βιβλιοθήκη του iPod και να ζήσουμε τη μαγεία ενός dj.
Dropbox (AppStore Link) Όνομα: Dropbox
Εταιρία: Dropbox


Δωρεάν (iTunes link)

Το Dropbox είναι μια εφαρμογή της υπηρεσίας Dropbox για το iPhone. Με το Dropbox μπορούμε να ανεβάσουμε αρχεία από τον υπολογιστή μας με την αντίστοιχη εφαρμογή και να τα δούμε στο iPhone.
eBay Mobile (AppStore Link) Όνομα: eBay Mobile
Εταιρία: eBay Inc.


Δωρεάν (iTunes link)

Το eBay Mobile είναι μια εφαρμογή για το iPhone και το iPad που αφορά το eBay και μας επιτρέπει να αγοράζουμε ή να πουλάμε πράγματα σε αυτό.
Evernote (AppStore Link) Όνομα: Evernote
Εταιρία: Evernote


Δωρεάν (iTunes link)

Το Evernote είναι μια εφαρμογή για το iPhone και το iPad που μας επιτρέπει να χειριστούμε τον λογαριασμό μας στο Evernote.
Facebook (AppStore Link) Όνομα: Facebook
Εταιρία: Facebook, Inc.


Δωρεάν (iTunes link)

Το Facebook είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορούμε να διαχειριστούμε το λογαριασμό μας στο Facebook.
FlightTrack Pro – Live Flight Status Tracker by Mobiata (AppStore Link) Όνομα: FlightTrack Pro – Live Flight Status Tracker by Mobiata
Εταιρία: Ben Kazez


7.99 € (iTunes link)

Το FlightTrack Pro είναι μια εφαρμογή για το iPhone που μας επιτρέπει να δούμε τις πτήσεις σε πραγματικό χρόνο, σε
Fotopedia Heritage (AppStore Link) Όνομα: Fotopedia Heritage
Εταιρία: Fotonauts Inc.


Δωρεάν (iTunes link)

Το Fotopedia Heritage είναι μια εφαρμογή με πολλές φωτογραφίες για το UNESCO World Heritage Centre. Είναι σαν ένας ταξιδιωτικός οδηγός.
GuitarToolkit (AppStore Link) Όνομα: GuitarToolkit
Εταιρία: Agile Partners


7.99 € (iTunes link)

Το GuitarToolkit είναι ένα πολυ – εργαλείο για τους χρήστες που έχουν κιθάρα και iPhone. Περιέχει πολλά χρήσιμα εργαλεία και μια βιβλιοθήκη με πάνω από 500.000 χορδές.
IMDb Movies & TV (AppStore Link) Όνομα: IMDb Movies & TV
Εταιρία: IMDb


Δωρεάν (iTunes link)

Το IMDb είναι μια εφαρμογή για το γνωστό site με κριτικές, πληροφορίες κλπ. για τις ταινίες και τις σειρές στην τηλεόραση.
Instagram (AppStore Link) Όνομα: Instagram
Εταιρία: Burbn, Inc.


Δωρεάν (iTunes link)

Το Instagram είναι ένα social network αποκλειστικά για το iPhone. Με το Instagram μοιράζεστε φωτογραφίες με όλους τους φίλους σας. Ένα καλό του Instagram είναι ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε φίλτρα στις φωτογραφίες μας για να φαίνονται πιο ωραίες.
Jamie's Recipes (AppStore Link) Όνομα: Jamie's Recipes
Εταιρία: Zolmo


Δωρεάν (iTunes link)

Η εφαρμογή Jamie’s Recipes, είναι μια εφαρμογή με τις συνταγές του Jamie Oliver για το iPhone και το iPad.
MoneyBook (AppStore Link) Όνομα: MoneyBook
Εταιρία: noidentity gmbh


2.39 € (iTunes link)

Το MoneyBook είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορούμε να κρατάμε αρχείο για τα έξοδα μας. Μπορούμε να προσθέσουμε κατηγορίες στις οποίες “χαλάμε” τα χρήματά μας αλλά και να προσθέσουμε τον μισθό μας για να δούμε πόσα μας “έμειναν”.
Nike+ GPS (AppStore Link) Όνομα: Nike+ GPS
Εταιρία: Nike, Inc.


1.59 € (iTunes link)

Το Nike+ GPS είναι μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να καταγράψουμε τις διαδρομές που κάνουμε με τα πόδια. Για παράδειγμα, όταν πάμε για τρέξιμο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Nike+ GPS για να μετρήσουμε την απόσταση που διανύσαμε και άλλα πολλά.
Ocarina (AppStore Link) Όνομα: Ocarina
Εταιρία: Smule


0.79 € (iTunes link)

Το Ocrania είναι μια εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone σε ένα αρχαίο φλάουτο, χωρίς να χρειάζονται μουσικές ικανότητες. Είναι μια εφαρμογή που πρέπει σίγουρα να κατεβάσετε αν θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας γελώντας.
Parkbud (AppStore Link) Όνομα: Parkbud
Εταιρία: Wunderstadt GmbH


1.59 € (iTunes link)

Το Parkbud είναι μια εφαρμογή που θα μας λύσει τα χέρια όταν παρκάρουμε στο κέντρο ή σε κάποιο εμπορικό κέντρο. Μπορούμε να κρατήσουμε σημειώσεις, να ορίσουμε πόση ώρα έχουμε βάλει παρκόμετρο(αν υπάρχει) κλπ.
PhotoForge2 (AppStore Link) Όνομα: PhotoForge2
Εταιρία: GhostBird Software


2.39 € (iTunes link)

Το PhotoForge2 είναι μια πολύ καλή εφαρμογή για το iPhone με την οποία μπορούμε να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας. Η εφαρμογή έχει πολλές δυνατότητες όπως Effects, Fx και διάφορα Tools.
Pianist (AppStore Link) Όνομα: Pianist
Εταιρία: MooCowMusic


2.99 € (iTunes link)

Το Pianist είναι μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να παίξουμε πιάνο στο iPhone. Έχει διάφορες επιλογές όπως πόσα πλήκτρα θέλουμε, tempo κλπ.
Shazam Encore (AppStore Link) Όνομα: Shazam Encore
Εταιρία: Shazam Entertainment Ltd.


4.99 € (iTunes link)

Το Shazam Encore είναι μια εφαρμογή που μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε τραγούδια που ακούμε στο ραδιόφωνο πχ. Δηλαδή, ενώ ακούμε το τραγούδι, βάζουμε το iPhone κοντά στο ηχείο, πατάμε το κουμπί μέσα στην εφαρμογή και ηχογραφεί αυτό που ακούμε. Μέσα σε δευτερόλεπτα βρίσκει το τραγούδι και μας δίνει περισσότερες πληροφορίες.
Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide (AppStore Link) Όνομα: Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide
Εταιρία: Vito Technology Inc.


2.39 € (iTunes link)

Το Star Walk είναι μια εφαρμογή που μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα αστέρια που βρίσκονται γύρω μας.
Pulse News for iPhone (AppStore Link) Όνομα: Pulse News for iPhone
Εταιρία: Alphonso Labs Inc


Δωρεάν (iTunes link)

Το Pulse είναι μια εφαρμογή που μαζεύει όλα μας τα αγαπημένα websites και τα μετατρέπει σε ένα interactive πολύχρωμο μοσαικό. Κάντε tap σε οποιοδήποτε άρθρο θέλετε να διαβάσετε για να δείτε μια κομψή εμφάνιση των ειδήσεων. Αποθηκεύστε αυτές που θέλετε για να μπορείτε να τις διαβάσετε αργότερα από οπουδήποτε μέσω του Instapaper, του Read it Later ή του Evernote αλλά μοιραστείτε τις και με τους γνωστούς σας σε κοινωνικά δίκτυα όπως Twitter, Facebook ή με ένα απλό email.
Things (AppStore Link) Όνομα: Things
Εταιρία: Cultured Code GmbH & Co. KG


7.99 € (iTunes link)

Το Things για το iPhone είναι μια εφαρμογή Todo που μας βοηθάει να πραγματοποιήσουμε τις δουλειές μας πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, αν έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, τα γράφουμε στην εφαρμογή και κάθε ένα που ολοκληρώνουμε το “τικάρουμε”.
Twitter (AppStore Link) Όνομα: Twitter
Εταιρία: Twitter, Inc.


Δωρεάν (iTunes link)

Το Twitter είναι μια εφαρμογή που όπως καταλαβαίνετε είναι μια εφαρμογή για το Twitter για το iPhone και το iPad.
Weather+ (AppStore Link) Όνομα: Weather+
Εταιρία: International Travel Weather Calculator


0.79 € (iTunes link)

Το Weather+ είναι μια εφαρμογή για το iPhone και το iPad που μας δίνει πληροφορίες για τον καιρό για όποιες πόλεις θέλουμε. Η εφαρμογή ξεχωρίζει γιατί έχει πάρα πολύ ωραία γραφικά.
Word Lens (AppStore Link) Όνομα: Word Lens
Εταιρία: Quest Visual


Δωρεάν (iTunes link)

Το Word Lens είναι μια εφαρμογή που μεταφράζει λογότυπα ή πινακίδες (πχ “προσοχή!”) σε άλλες γλώσσες χρησιμοποιώντας την κάμερα του iPhone/iPad.
XE Currency (AppStore Link) Όνομα: XE Currency
Εταιρία: XE.com Inc.


Δωρεάν (iTunes link)

Το XE Currency είναι μια εφαρμογή για το iPhone και το iPad που μετατρέπει κάθε νόμισμα σε κάποιο άλλο (για παράδειγμα δολάριο σε ευρώ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...