Ads 468x60px

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Αφαιρείται η δυνατότητα ενοικίασης σειρών από iTunes, Apple TV

H Apple αφαίρεσε τη δυνατότητα ενοικίασης επεισοδίων τηλεοπτικών σειρών από το iTunes και το Apple TV.



Η δυνατότητα αυτή είχε εγκαινιαστεί με την κυκλοφορία του νέου Apple TV πριν ένα χρόνο και ο χρήστης μπορούσε με 99 cent να νοικιάσει ένα επεισόδιο και να το δει μέσα σε 48 ώρες από την ώρα έναρξης.

Η δυνατότητα αυτή δεν υπάρχει πλέον και έχει παραμείνει μόνο η επιλογή για αγορά. Εκπρόσωπος της Apple δήλωσε ότι οι καταναλωτές προτιμούν στην πλειοψηφία τους να αγοράσουν σειρές. Με το επερχόμενο iTunes in the Cloud θα μπορεί κανείς να κατεβάσει ξανά τις παλαιότερες αγορές και να τις προβάλει σε οποιαδήποτε iOS ή OS X συσκευή χωρίς χρονικό περιορισμό.
iTunes customers have shown they overwhelmingly prefer buying TV shows. iTunes in the Cloud lets customers download and watch their past TV purchases from their iOS devices, Apple TV, Mac or PC allowing them to enjoy their programming whenever and however they choose.
Απ’ ότι φαίνεται το χαρακτηριστικό αυτό δεν τα πήγε πολύ καλά και η Apple αποφάσισε να το σταματήσει. Δυστυχώς, και η συμμετοχή τηλεοπτικών στούντιο δεν ήταν η αναμενόμενη αφού μόνο 2 από τα 6 μεγαλύτερα δίκτυα έδωσαν άδεια για τη λειτουργία των ενοικιάσεων.

Εμείς στην Ελλάδα, βέβαια, δεν είχαμε ποτέ τη δυνατότητα αυτή παρά τα σημάδια που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς.

[via AppleInsider]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...