Ads 468x60px

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο Jobs και ο Schiller εξηγούν γιατί ήταν τόσο δύσκολο να φτιάξουν το λευκό iPhone

Φαίνεται ότι το λευκό είναι πολύ πιο δύσκολο χρώμα, τουλάχιστον όσον αφορά την δημιουργία iPhone.

Αν και η Apple ανακοίνωσε μαύρο και λευκό iPhone 4 πέρυσι αναγκάστηκε να καθυστερήσει την διαθεσιμότητα του λευκού μοντέλου iPhone αρκετές φορές. Η εταιρία είπε νωρίτερα σήμερα ότι σκοπεύει να αρχίσει τις πωλήσεις του λευκού iPhone 4 αυτή την εβδομάδα.

“Ήταν πρόκληση”, δήλωσε ο Phil Schiller κατά την διάρκεια της συνέντευξης στην οποία παρευρισκόταν και ο Steve Jobs. “Δεν ήταν κάτι απλό όπως οτιδήποτε άλλο λευκό. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που έχουν γίνει (στο λευκό iPhone 4), από την ξεχωριστή μελέτη των υλικών του, έως την αντοχή αυτών στο χρόνο … αλλά επίσης και πως δουλεύει αυτό με τους αισθητήρες.”

Ο Schiller λέει ακόμα ότι υπήρχαν πολλές απρόσμενες αλληλεπιδράσεις μεταξύ του χρώματος της συσκευής και διάφορων άλλων υλικών. Επίσης, όπως μερικοί άνθρωποι που έχουν ευαίσθητο δέρμα, έτσι και το iPhone χρειάζεται περισσότερη UV προστασία από τον ήλιο.

“Πιστεύαμε ότι το είχαμε έτοιμο ένα χρόνο πριν, ή και λιγότερο, την περίοδο που κυκλοφορήσαμε το iPhone, αλλά δεν ήμασταν,” είπε ο Schiller. Περιμένοντας, είπε ότι η εταιρία μπόρεσε να παραδώσει ένα προιόν που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε προσδοκίες.

Ο Jobs σημειώνει ότι η δουλεία που έπρεπε να κάνει η Apple για να ετοιμάσει το λευκό iPhone 4 ωφέλησε την εταιρία γενικότερα.

“Προφανώς το σκεφτόμασταν αυτό γενικότερα επειδή έχετε ήδη ένα λευκό iPad”, είπε ο Jobs, προς το τέλος της συνέντευξης της Apple και των διαφόρων προβλημάτων γύρω από τις υπηρεσίες τοποθεσιών.

Δείτε εδώ την συνέντευξη του Steve Jobs όσον αφορά τις υπηρεσίες τοποθεσιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...