Ads 468x60px

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Περισσότερες λεπτομέρεις για 2 μοντέλα iPhone και ελλείψεις iPhone 5



Καθώς η επίσημη ανακοίνωση για το iPhone 5 έρχεται όλο και πιο κοντά θα βλέπουμε όλο και περισσότερες φήμες, υποτιθέμενα leaks και εικασίες από αρκετές πηγές.

Όπως είδαμε νωρίτερα, ο Nick Bilton δημοσίευσε στην New York Times ότι ένα αρκετά διαφορετικό iPhone 5 είναι μόνο λίγες εβδομάδες μακριά.


Οι προτιμήσεις του Bilton είναι φυσικά γνωστές και έρχονται από τις φήμες που υπάρχουν εδώ και αρκετούς μήνες σχετικά με το iPhone 5. Το 9to5Mac έρχεται σήμερα να προσθέσει περισσότερες νέες λεπτομέρειες πάνω σε αυτές τις φήμες.

Συγκεκριμένα το 9to5Mac αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικά μοντέλα iPhone τα οποία θα δούμε τον επόμενο μήνα, ένα χαμηλού κόστους που θα μοιάζει με το iPhone 4 και φυσικά το νέο iPhone 5.
Μας έχουν αναφέρει ότι το iPhone 5 είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να φανταστούμε. Είναι ανέφικτα λεπτό και πολύ πιο γερή κατασκευή από κάτι Samsung που είναι μόνο πλαστικούρα. Η κάμερα της συσκευής θα είναι σίγουρα ένα βασικό στοιχείο marketing για αυτή την συσκευή.
Στην αναφορά για ακόμα μία φορα δεν βλέπουμε κάτι καινούριο εκτός από ισχυρισμούς που έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν.  Το μόνο που ίσως να αξίζει σε αυτή την αναφορά είναι ότι το η παραγωγή iPhone 4 χαμηλού κόστους έχει ήδη αρχίσει και υπάρχουν μεγάλες ποσότητες διαθέσιμες μέχρι στιγμής, με 10 εκατομμύρια συσκευές έτοιμες την ημέρα της παρουσίασης. Το iPhone 5 από την άλλη μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει συνεχόμενες καθυστερήσεις σε παραγωγή και σχεδιασμό, τουλάχιστον στην μία γραμμή παραγωγής και το 9to5Mac πιστεύει ότι θα υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις και ελλείψεις μέχρι το  2012.

Source:http://www.greek-iphone.com/20110916/further-details-for-2-iphone-models-and-shortages-iphone-5/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...