Ads 468x60px

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η Apple μπορεί να σταματήσει τα bumper cases για το iPhone 4

Καθώς το νέο iPhone έρχεται όλο και πιο κοντά, μια νέα πληροοφορία μας δείχνει ότι η Apple σκοπεύει να σταματήσει τα πολύχρωμα bumpers της για το iPhone 4.


Τα bumpers του iPhone 4 όταν κυκλοφόρησε η συσκευή και αρκετοί χρήστες παραπονέθηκαν για το σήμα, ήταν η λύση της  Apple για το υποτιθέμενο πρόβλημα της κεραίας. Για κάποια περίοδο μάλιστα η Apple έδινε free τις θήκες σε όλους όσους είχαν πρόβλημα, λέγοντας ότι το πρόβλημα λύνεται όταν το bumper που είναι φτιαγμένο από λάστιχο και πλαστικό καλύψει όλη την μεταλλική πλευρά του iPhone. Όσοι δεν πρόλαβαν αυτοί την προσφορά φυσικά έπρεπε να πληρώσουν περίπου 35€ για αυτό το bumper της Apple.

Εφόσον σύντομα πια, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο iPhone 5, πολλοί μπορεί να ξαφνιαστούν από αυτή την κίνηση της Apple. Αλλά φυσικά υπάρχουν και οι άπειρες φήμες που μας δείχνουν ότι η  Apple θα διατηρήσει το design του iPhone 4 και στην 5η γενιά.

Όμως με αυτή την κίνηση της Apple, το καινούριο iPhone θα χρειαστεί ίσως κάποιο bumper με νέο σχεδιασμό ή ακόμα και η συσκευή να έχει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό από το iPhone 4. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα η Apple να θέλει να σταματήσει το bumper αλλά κρατήσει τον σχεδιασμό του iPhone 4, αφού έτσι κι αλλιώς έχουμε δει φήμες για iPhone 4 8GB στο παρελθόν και να σταματήσει τα μοντέλα 16 και 32 GB σύμφωνα με την έλλειψη αποθεμάτων της συσκευής σε βασικές περιοχές.

Μέχρι στιγμής, αν ισχύει αυτή η κίνηση της Apple, είναι το μόνο στοιχείο που έχουμε για τον καινούριο σχεδιασμό που θα έχει το iPhone επόμενης γενιάς. Καθώς φτάνουμε στην ημέρα της παρουσίασης θα βλέπουμε όλο και περισσότερα για αυτό μείνετε συντονισμένοι.

Source:http://www.greek-iphone.com/20110915/apple-could-stop-bumper-for-iphone-4/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...