Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 5 GM στις 23 Σεπτεμβρίου;

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την Golden Master έκδοση του iOS 5 σε όλους όσους συναρμολογούν τις καινούριες συσκευές κάποια στιγμή από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να είναι έτοιμο για την κυκλοφορία του iPhone πέμπτης γενιάς που θα πραγματοποιηθεί μέσα Οκτωβρίου.

Ο Αναλυτής Ming-Chi Kuo αποκαλύπτει στο AppleInsider την Δευτέρα ότι το νέο iPhone και το iPod touch μπήκαν στο στάδιο μαζικής παραγωγής τέλη Αυγούστου, και οι συναρμολογητές είναι προγραμματισμένο να πάρουν στα χέρια τους την iOS 5 Golden Master περίπου στις 30 Σεπτεμβρίου. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Golden Master είναι στην ουσία η έκδοση που αργότερα θα κυκλοφορήσει και για όλους τους  χρήστες.

Μόλις πάρουν την iOS 5 GM στα χέρια τους οι συναρμολογητές θα πρέπει να την εγκαταστήσουν και να την δοκιμάσουν στο τελειοποιημένο hardware έτσι ώστε να την ετοιμάσουν και τέλος να αποστείλουν τις συσκευές στα καταστήματα. Οι συσκευές iPhone και iPod touch 5ης γενιάς θα έχουν προεγκαταστημένο το iOS 5 και πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Υπάρχουν αρκετές φήμες όπως έχουμε δει στο παρελθόν και όλες αναφέρουν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει την 5η γενιά iPhone  μέσα στον Οκτώβριο. Μια αναφορά νωρίτερα μέσα σε αυτό το μήνα γράφει ότι iPhone 5 συσκευές έχουν στοκαριστεί και δεν έχουν μπει ακόμα στα κουτιά τους γιατί δεν έχουν εγκαταστημένο το iOS 5.

Μην ξεχνάτε ότι η Apple το μόνο που έχει αναφέρει στο παρελθόν είναι ότι το iPhone, και το iPod touch το φθινόπωρο θα μπορούν να εγκαταστήσουν το iOS 5. Η εταιρία δεν έχει μιλήσει σχετικά με προιόντα που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον και ούτε έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του πολυόθητου iPhone και του iPod touch 5ης γενιάς.

Οι developers δουλεύουν μέχρι στιγμής με το iOS 5 beta 7 που κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου ή οποία φυσικά έχει αρκετά bugs ακόμα και η Apple σημειώνει ότι καλύτερο είναι να χρησιμοποιηθεί μόνο από developers ή οποίοι θα πρέπει να έχουν κάνει αρχικά backup τα προσωπικά τους δεδομένα.
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δούμε τις προσκλήσεις της Apple προς τους developers για το event στο οποίο θα παρουσιάσει το νέο iPhone, το iOS 5 και φυσικά την υπηρεσία iCloud.

Source: http://www.greek-iphone.com/20110912/apple-might-release-ios-5-gm-at-september-23rd/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...