Ads 468x60px

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η Apple ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του iPhone και απορρίπτει τις άδειες των υπαλλήλων



Η Apple άρχισε να απορρίπτει τα αιτήματα διακοπών για τους υπαλλήλους την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, κάτι που μας δείχνει ότι η εταιρία θα χρειάζεται να εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες εκείνο το διάστημα.

Φήμες δείχνουν ότι το επόμενο iPhone θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη μαζί με την υπηρεσία iCloud και το iOS 5. Η Apple όπως έχουμε δει στο παρελθόν θα πραγματοποιήσει το media event στις 4 Οκτωβρίου για να ανακοινώσει τα νέα της προιόντα.
Το site AppleInsider αναφέρει ότι η Apple απορρίπτει όλα τα αιτήματα για άδειες την δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη, δείχνοντας έτσι ότι η εταιρία περιμένει πάρα πολλούς πελάτες στα καταστήματα της και όλα αυτά μπορεί να σχετίζονται με την διαθεσιμότητα του νέου iOS 5 και του iPhone πέμπτης γενιάς. Συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζουν αυτά τα ζητήματα αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι δεν θα μπορέσουν να πάρουν άδεια από τις 9 μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου.
Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα η Apple ενημερώνει τους υπαλλήλους Apple Care ότι θα πρέπει να περιμένουμε πάρα πολλές ερωτήσεις που έχουν σχέση με το iOS 5 και μετά αυτές που αφορούν το νέο iPhone 5.
Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, το iPhone 4 έγινε διαθέσιμο Πέμπτη και αν η Apple συνεχίσει να έχει το ίδιο πρόγραμμα το επόμενης γενιάς iPhone μπορεί να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, αν ισχύουν τελικά οι φήμες για την παρουσίαση του στις 4 Οκτωβρίου.

Source: http://www.greek-iphone.com/20110925/apple-preparing-for-iphone-launch-and-denying-employeers-vacations/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...