Ads 468x60px

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Apple μπορεί να διακόψει το iPod shuffle και το iPod Classic



Η Apple ίσως σταματήσει την παραγωγή του iPod Classic και του iPod shuffle σαν μέρος μιας “μετάβασης προιόντος” σύμφωνα με κάποιον υπαινιγμό της στο τελευταίο earning call. Τα νέα έρχονται από το TUAW που πιστεύει ότι είναι λογικό αργότερα αυτή την χρονιά η Apple να κόψει αυτές τις δύο συσκευές και να κρατήσει μόνο το iPod nano και το iPod touch.

Η αναφορά εμφανίστηκε χθες στο CNet η οποία αναφέρει ότι τα iPod φέρνουν τώρα στην Apple ένα 8% στο συνολικό κέρδος. Όπως περισσότεροι πιστεύουν, όλο αυτό ήρθε από το iPod touch και μόνο αυτό τις κρατάει ψηλά. Να σημειώσουμε εδώ ότι στις 24 Οκτωβρίου είναι η 10η επέτειος του και όπως αναφέρει το CNet θα είναι μια καλή ευκαιρία για την Apple να πει, “Δούλεψε σωστά, τώρα όμως μπορείτε να αγοράσετε ένα iPhone”.

Στην αναφορά του TUAW και χάρη στην πηγή τους και όχι σε κάποιον αναλυτή, μας δείχνει ότι η Apple θέλει να ενοποιήσει όλα τα iPod και να κρατήσει μόνο το iPod nano και το iPod touch. Στο iPod touch θα προστεθούν καινούριες δυνατότητες (εκτός του ότι θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα) και φυσικά αυτό θα είναι το βασικό iPod.

Source:  http://www.greek-iphone.com/20110928/apple-may-discontinue-the-ipod-shuffle-and-classic/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...