Ads 468x60px

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Η πόλη του Cupertino ετοιμάζει συνάντηση για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του Apple Campus

Αυτή την Πέμπτη, η πόλη του Cupertino θα διοργανώσει μια συνάντηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της Apple με το επερχόμενο Apple Campus το οποίο θα έχει σχήμα διαστημικού σκάφους ή αλλιώς την Apple πανεπιστημιούπολη.


Σύμφωνα με την ιστοσελιδα της πόλη του Cupertino ετοιμάζει έκθεση περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη νέα δομή.
Η πόλη του Cupertino θα είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός και θα συντάξει έκθεση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΕΙΡ) για το Campus της Apple. Το έργο βρίσκεται σε περίπου 176 στρεμμάτων και περικλείεται από το Road East Homestead στα βόρεια.
Η Συνάντηση της Πέμπτης είναι ανοιχτή για το κοινό έτσι ώστε να δώσει τις δικές του συμβουλές όσον αφορά στην μείωση της  περιβαλλοντικής καταστροφής. Ο Steve Jobs παρουσίασε κατά την τελευταία συνεδρίαση η οποία  σχετίζεται με την νεά πανεπιστημιούπολη ορισμένους πιθανούς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να μειώσει την περιβαλλοντολογική καταστροφή Για εκείνους που δεν ζουν στο Cupertino, η συνεδρίαση θα είναι live streaming από τα γεγονότα αυτής της Πέμπτη, 8 Σεπτέμβρη 2011 από 6:30 – 20.30 μμ.

Source: http://www.greek-iphone.com/20110908/cupertino-to-hold-environmental-impact-meeting-regarding-apples-spaceship-campus/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...