Ads 468x60px

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η Google+ για iOS προσθέτει reshare και διορθώσεις

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε για το iOS η εφαρμογή Google+. Αν και η εφαρμογή δεν βρίσκεται ακόμα στο Ελληνικό AppStore (πράγμα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε) η Google την αναβάθμισε πρόσφατα με αρκετές διορθώσεις άλλα και την δυνατότητα reshare.


Με την καινούρια αναβάθμιση το Google+ για iOS είναι πιο σταθερό από πριν με πολύ λιγότερα bugs και αρκετά βελτιστοποιημένη απόδοση. Στην καινούρια έκδοση προστέθηκε η δυνατότητα να Reshare, δηλάδη η δυνατότητα να μοιραστούμε μέσα στο profile μας κάτι που έχει γράψει κάποιος άλλος χρήστης στο παρελθόν. Η διαδικασία είναι απλή όπως και στο site Google+, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε σε κάποια δημοσίευση και να πατήσουμε το κουμπάκι κάτω δεξιά με το βελάκι, στο μενού που θα εμφανιστεί υπάρχει η καινούρια επιλογή Reshare.

Μόλις το πατήσουμε αυτό η συγκεκριμένη δημοσίευση θα εμφανιστεί στο προφίλ μας και θα μπορούν να την δούνε οι κύκλοι που εμείς θα επιλέξουμε μόνο ή και όλοι αν δεν πειράξουμε καθόλου την επιλογή.


Την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε στην συσκευή σας από εδώ αν έχετε λογαριασμό στο Αμερικάνικο AppStore. Η διαδικασία για να το κάνετε αυτό είναι όμοια με αυτή στο video με μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να δώσετε κάποια διεύθυνση και κάποιο νούμερο τηλεφώνου στην Αμερική.

Source:http://www.greek-iphone.com/20110911/google-updated-with-reshare-and-fixes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...