Ads 468x60px

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η HTC ενδιαφέρεται για το webOS (;)

Σύμφωνα με δηλώσεις της Cher Wang η HTC ενδιαφέρεται για την απόκτηση του δικού της λειτουργικού συστήματος για smartphones και tablets.


Η Cher Wang προεδρεύει της HTC και οι δηλώσεις της έγιναν δημόσια. Πρώτος υποψήφιος, φυσικά, είναι το webOS της HP που η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει προς πώληση αρκετά σύντομα.
Η HTC, βέβαια, από την άλλη δεν βιάζεται ιδιαίτερα για μια εξαγορά αν και έχουν γίνει οι πρώτες εσωτερικές συζητήσεις. Εάν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο μπορούμε να περιμένουμε κάποια “Sense” πινελιά στο webOS, όπως στις Android και WP7 συσκευές της εταιρείας.

Πριν μερικές μέρες υπήρχε η πληροφορία ότι και η Samsung ενδιαφέρεται για την εξαγορά του webOS παρά το «δικό της» λειτουργικό Bada. Εκπρόσωποι της εταιρείας, βέβαια, έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες.

Διαφαίνεται, ωστόσο, μια τάση προς την «ανεξαρτητοποίηση» ορισμένων κατασκευαστών από το Android, μια τάση που έγινε ξεκάθαρη μετά την εξαγορά της Motorola από τη Google και τα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από τη δικαστική μάχη Google vs Oracle.

Source:http://www.macuser.gr/htc-webos-rumor-6723/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...