Ads 468x60px

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί αργεί τόσο πολύ το iPhone 5;

Γιατί αργεί τόσο πολύ το iPhone 5;

Μπορεί οι φήμες να επιμένουν ότι η Apple θα ανακοινώσει το επόμενο iPhone μέσα στο προσεχές διάστημα, η πραγματικότητα όμως είναι ότι κοντεύει να βγει ο Σεπτέμβριος κι η εταιρεία δεν έχει πει κουβέντα για το επόμενο smartphone.

Το τέσσερα προηγούμενα iPhone ανακοινώθηκαν ή κυκλοφόρησαν στις αρχές του καλοκαιριού. Φέτος, όμως, η Apple έχει παραμείνει σιωπηλή μέχρι αυτή τη στιγμή. Η καθυστέρηση αυτή έχει αρχίσει να πυροδοτεί φήμες για προβλήματα στην κατασκευή του επόμενου iPhone. Τίποτα, βέβαια, δε μπορεί να αποδειχθεί, όμως όσο περνάνε οι μέρες χωρίς να ανακοινώνει κάτι η Apple, οι φήμες θα φουντώνουν.

Όσοι εκτιμούν ότι το επόμενο iPhone συναντά προβλήματα, δεν παραλείπουν να αναφέρουν τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Apple και τη Samsung. Οι καχύποπτοι διακρίνουν μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης σε αυτό το δικαστικό σίριαλ. Με άλλα λόγια, η Apple φέρεται να μηνύει συνεχώς τη Samsung, θέλοντας έτσι να τραβήξει εκεί την προσοχή του κόσμου και να ξεχαστεί η καθυστέρηση του νέου iPhone.

Άλλοι, πάλι, λένε ότι η καθυστέρηση του νέου iPhone οφείλεται στην αλλαγή σκυτάλης, έπειτα από την παραίτηση του Steve Jobs. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, ο Jobs δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το iPhone 5 πριν αποσυρθεί από το προσκήνιο κι έτσι το project μεταφέρθηκε στον Tim Cook, ο οποίος χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το επόμενο smartphone.

Όλα αυτά, βέβαια, είναι σενάρια και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Το σίγουρο είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα συνεχίσουμε να συζητάμε για το iPhone 5 μέσα στο επόμενο διάστημα.

Source:http://e-pcmag.gr/news/giati-argei-toso-polu-iphone-5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...