Ads 468x60px

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Οι νέες εξελίξεις σχετικά με την διάθεση του iPhone 5

Οι νέες εξελίξεις σχετικά με την διάθεση του iPhone 5

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν δύο διαφορετικά μοντέλα iPhone τα οποία θα εμφανιστούν επίσημα, με την έλευση του επόμενου μήνα, κάτι που επιβεβαιώνει και η σελίδα 9to5Mac.

Ας διαχωρίσουμε τις δύο συσκευές και να τις αναλύσουμε. Το πρώτο μοντέλο αντιπροσωπεύει εάν θέλετε, μια βελτιωμένη έκδοση του iPhone 4 ( ή όπως συνήθιζαν μέχρι τώρα να το ονομάζουν, iPhone 4S) και θα έρθει στην αγορά με προσιτή τιμή για τους περισσότερους. Σχεδιαστικά δεν θα περιέχει αλλαγές, καθώς θα διατηρήσει την γυάλινη πρόσοψη και πλάτη, ενώ υπάρχει πληροφορία ότι παράγεται ήδη και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες για να υπάρξουν αποθέματα αργότερα. Άξιο προσοχής στο όλο θέμα, είναι ότι πρόκειται για μια πιο οικονομική πρόταση από την Apple, για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες Android συσκευές.

Από την άλλη, το νέο iPhone 5 έρχεται εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη και λεπτότερο στρογγυλεμένο σώμα από ότι το 4αρι. Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητο καθώς είναι απίστευτα ελαφρύ και πολύ συμπαγές. Η ενσωματωμένη κάμερα έχει ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη και την ποιότητα λήψης, με αποτέλεσμα να ανταγωνίζεται ακόμη και μικρές φωτογραφικές μηχανές της αγοράς.

Υπάρχουν ωστόσο και δυσάρεστα νέα που αναφέρονται στο γεγονός πως η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με το iPhone 5 και ίσως να σημειωθούν ορισμένες καθυστερήσεις που θα επηρεάσουν τα επίπεδα του στοκ μέχρι και τις αρχές του επόμενους έτους.

Source: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315996

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...