Ads 468x60px

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Οδηγός: Πώς να αντικαταστήσετε τις μπάρες του σήματος στο iPhone με αριθμούς


Ίσως να το έχει πάρει κάπου το μάτι σας στο internet. Τώρα μπορείτε να το εφαρμόσετε και στην δική σας συσκευή χωρίς κάποιο jailbreak ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο. Στην πραγματικότητα η εφαρμογή υπάρχει μέσα στο iOS και σε αυτόν τον οδηγό μπορούμε να δούμε πως θα την βρούμε.




Στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να αλλάξτε το σήμα του iPhone από μπάρες σε αριθμούς.

Οδηγίες
Ανοίξτε την εφαρμογή του τηλεφώνου στο iPhone. Πληκτρολογήστε τον αριθμό *3001#12345#* και πατήστε το πράσινο κουμπί Κλήση/Call


Θα δείτε ότι θα ανοίξει μια εφαρμογή που ονομάζεται Field Test και ότι το σήμα σας από μπάρες έχει αλλάξει σε αριθμούς. Όσο πιο κοντά είναι το σήμα μας στον αριθμό 0 τόσο πιο δυνατό σήμα έχουμε.


Κρατάμε πατημένο το Power Button μέχρι να εμφανιστεί η μπάρα slide to power off και μετά κρατάμε πατημένο το home button μέχρι να εμφανιστεί και πάλι η home screen μας.



Το σήμα μας τώρα θα πρέπει να είναι με αριθμούς και αν το ακουμπήσουμε με το δάχτυλο μας να μπορούμε να το γυρίσουμε σε κανονικό.



Για να απενεργοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε και πάλι στην εφαρμογή Fiest Test και να βγούμε χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάτι άλλο.

Source : www.greek-iphone.com/20110912/guide-replace-signal-bars-with-numbers/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...