Ads 468x60px

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μικρές αλλαγές στο iPod touch 5G (;)


Δημοσίευμα του MacRumors αναφέρει ότι η επερχόμενη αναβάθμιση του iPod touch θα περιέχει λίγες αλλαγές σε σχέση με την τωρινή γενιά.
Και ενώ όλοι αδημονούμε για το ποιό θα είναι το επόμενο iPhone νέες πληροφορίες ρίχνουν φως στο μέλλον του iPod touch. Συγκεκριμένα, πηγές του MacRumors αναφέρουν μικρές αλλαγές στο iPod touch 5G. Ουσιαστικά η μεγαλύτερη αλλαγή στη συσκευή θα είναι η προσθήκη ενός λευκού μοντέλου, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν από διάφορα parts που έχουν διαρρεύσει. Πέρα από αυτό, θα δούμε την προσθήκη oleophobic coating στην οθόνη για τις δαχτυλιές και έναν επανασχεδιασμένο σένσορα φωτός. Κατά τ ‘άλλα εξωτερικά θα είναι σχεδόν ίδια με τα τωρινά μοντέλα του iPod touch.
Η αναφορά αυτή αντικρούει φήμες των τελευταίων βδομάδων που κάναν λόγο για iPod touch με 3G δυνατότητες και μηδενίζουν την πιθανότητα οι θήκες που διαρρέουν το τελευταίο διάστημα να ανήκουν σε επερχόμενο iPod touch και όχι το iPhone 4S/5.
To MacRumors αναφέρει, τέλος, ότι η GM του iOS 5 θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου συμπίπτοντας με την διαγραφή των δεδομένων από το iCloud κατά την τρέχουσα δοκιμαστική περίοδο. Αναμένουμε, γενικά, περισσότερες εξελίξεις στο αναμενόμενο event που φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Source:http://www.iphonehellas.gr/30176/ipod-touch-5g-small-changes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...