Ads 468x60px

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Nintendo: Δεν φτιάχνουμε παιχνίδια για το AppStore!



Ο πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata λέει στους iOS χρήστες ότι δεν πρόκειται να δούνε τον Mario στο AppStore και αυτό επειδή η Nintendo αρνείται να φτιάξει τα παιχνίδια της για συσκευές που δεν είναι Nintendo. Η Nintendo αφού πιέστηκε από επενδυτές για να γυρίσει στην μόδα του iOS, είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει development εφαρμογών για το AppStore.
Μετά την συνέντευξη τύπου 3D, ο πρόεδρος της Nintendo επανέλαβε για ακόμα μια φόρα ότι η εταιρία δεν πρόκειται να φτιάξει τα παιχνίδια της για τις φορητές συσκευές. Οπότε, όσο πρόεδρος της Nintendo είναι ο Iwata η εταιρία θα μένει πίσω στην εξέλιξη του gaming.
O Iwata συγκεκριμένα αναφέρει:

Αν το κάνουμε αυτό, η Nintendo θα σταματήσει να είναι Nintendo. Το να έχεις μία hardware development ομάδα in-house είναι μια βασική δύναμη. Είναι καθήκον της διαχείρισης να χρησιμοποιείς αυτές τις δυνάμεις. Είναι προφανώς η σωστή απόφαση στην σκέψη ότι την στιγμή που θα κυκλοφορήσουμε παιχνίδια για smartphones θα αποκομίσουμε κέρδη. Ωστόσο δεν έχω αυτή την ευθύνη, αλλά έχω την ευθύνη να κρατήσω σταθερή την ανταγωνιστική δύναμη της Nintendo.

Όπως αναφέρει και ο chronic, σίγουρα ένα παιχνίδι σαν το Mario στο AppStore θα βρίσκονταν μέσα στο Top 10 για πάρα πολύ καιρό

Source:http://www.greek-iphone.com/20110920/nintendo-we-dont-make-games-for-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...