Ads 468x60px

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

O απόγονος του iPhone 5

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες μακριά από την επερχόμενη ανακοίνωση του νέου iPhone 5. Παρ’ όλα αυτά σήμερα σας παρουσιάζουμε το νέο κινητό της Apple, που σύμφωνα με όσα ξέρουμε θα αποτελέσει τον απόγονο του iPhone 5. Θα θέλατε να είναι κάπως έτσι το iPhone 6 ή μήπως τελικά αυτό είναι το νέο Apple iPhone 5;

Προσωπικά έχω κουραστεί να αναφέρω και να διαβάζω τα τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε κινητό. Πάνω κάτω, όλα τα high end smartphones κινούνται στα ίδια πλαίσια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτά δεν είναι εντυπωσιακά.
Όπως και να’ χει, θεωρώ ότι η επόμενη “επανάσταση” στον χώρο των κινητών δεν θα αφορά τα τρομερά χαρακτηριστικά, ούτε το λογισμικό. Το επόμενο super wow κινητό θα είναι αυτό που θα προσφέρει όλα τα παραπάνω + μια απίστευτα καλή μπαταρία μαζί με οθόνη τεχνολογίας edge-to-edge.
Αυτή θα επιτρέπει στο κινητό να διατηρεί τις μικρές του διαστάσεις και συγχρόνως να φέρει μια αρκετά μεγάλη οθόνη, τουλάχιστον 4.3 ιντσών. Αυτό θα σκέφτηκαν και οι σχεδιαστές που μας παρουσίασαν το κινητό της φωτογραφίας, το οποίο μοιάζει πολύ καλό για είναι αληθινό.

Μπορεί το συγκεκριμένο να μην είναι το iPhone 5, καθώς κάτι τέτοιο είναι αδύνατο ή μάλλον δεν είναι αρκετά φθηνό, αλλά θα πόνταρα τα λεφτά μου αν μου έλεγαν ότι κάπως έτσι θα μοιάζει το iPhone 6 ή το Galaxy S III ή κάπως άλλο superphone!
Πως το βλέπετε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...