Ads 468x60px

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

RDTX pro – Ο πρώτος φορητός ανιχνευτής ακτινοβολίας για iOS συσκευές

Το παρακάτω εξάρτημα είναι κάτι που ειλικρινά ευχόμαστε να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει ποτέ κανένας.
Πρόκειται για το RDTX Pro, μία φορητή συσκευή που σας δίνει τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε τα επίπεδα ακτινοβολίας με το iPhone ή το iPod Touch σας μετρώντας με ακρίβεια +/- 5% την ακτινοβολία γάμμα άνω των 60keV. Δεν απαιτεί βαθμονόμηση, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα (χωρίς να συνδεθεί σε iOS συσκευή) με διάρκεια ζωής της μπαταρίας τις 96 ώρες.
Τα επίπεδα ακτινοβολίας που παρέχει ο μετρητής διαβαθμίζονται σε ασφαλή, αυξημένα ή επικίνδυνα, ενώ για προχωρημένους χρήστες η ψηφιακή οθόνη δείχνει πιό λεπτομερείς μετρήσεις ακτινοβολίας. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο μέσω των γνωστών κοινωνικών δικτύων και των Google Maps.
Τέλος, το RDTX Pro μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ανεξάρτητα ως συναγερμός ακτινοβολίας, όταν αυτή υπερβεί κάποια επίπεδα, χωρίς να είναι συνδεδεμένο με ένα iPod ή iPhone. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούνε να προμηθευτούνε τη συσκευή από εδώ έναντι $349.99, εκ των οποίων τα $10 θα μεταφέρονται για φιλανθρωπικό σκοπό στους πληγέντες από τον σεισμό στην πόλη Tohoku και το καταστροφικό τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Source:http://www.iphonehellas.gr/29986/rdtx-pro-portable-radiation-detector-for-ios-devices/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...