Ads 468x60px

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκαταστήστε τα Windows 8 σε Virtual Machine

Σας τρώει η περιέργεια και θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς ως Mac χρήστης τα νέα Windows 8;



Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε εάν διαθέτετε τα Parallels αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Download

Θα χρειαστούμε τα Parallels, όπως είπαμε, έκδοσης 6 ή 8 και ένα αντίγραφο των Windows 8 Developer Preview από εδώ. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις εκ των οποίων μπορείτε να κατεβάσετε για απλούστευση την 32-bit. To αρχείο θα πρέπει να αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας ως .iso

2. Δημιουργία Virtual Machine


Στο Parallels, τώρα, επιλέγουμε File->New->Install Windows from a DVD or image file και Continue. Θα επιλέξουμε τώρα το .iso που κατεβάσαμε στο προηγούμενο βήμα και θα ακολουθήσουμε τις υπόλοιπες οδηγίες.
Σε κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ένα μήνυμα λάθους μιας και τα Windows 8 δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα. Επιλέξτε ως λειτουργικό που θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows 7 και πατήστε ΟΚ. Έπειτα, επιλέξτε Express Installation και φροντίστε να ξετικάρετε το This version requires a product key


3. Like a PC

Όταν θα σας ζητηθεί πως θέλετε να συμπεριφέρονται τα Windows 8 επιλέξτε “Like a PC”. Έπειτα απλά περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Όταν εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη μην μπλοκάρετε απλά περιμένετε λίγο ακόμα και θα εμφανιστεί το λογότυπο των Windows 8.

4. Continue Manually

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τρόπο σύνδεση στο διαδίκτυο. Εκεί επιλέξτε τη μέθοδο με την οποία συνδέεστε.

Ωστόσο, τα Parallels θα επιμείνουν στην βοήθεια σχετικά με την εγκατάσταση των Windows 8 αλλά πλέον δεν τα χρειαζόμαστε. Από τη menu bar επιλέγουμε το Installation και πατάμε το Continue manually.



Τώρα είμαστε έτοιμοι να εξερευνήσουμε το νέο περιβάλλον των Windows 8.

Source:http://www.maclife.com/article/howtos/how_install_windows_8_virtual_machine_your_mac

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...