Ads 468x60px

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Zombie Highway


Πρόσφατα ένα παιχνίδι με zombies άρχισε να ανεβαίνει στην κορυφή των Top Free του AppStore, πρόκειται για το Zombie Highway το οποίο για λίγες μόνο μέρες προσφέρεται δωρεάν από το FreeAppADay.


 

Zombie Highway (AppStore Link) Όνομα: Zombie Highway
Εταιρία: Renderpaz


Δωρεάν (iTunes link)


Ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια με zombie είναι να επιβιώσουμε. Ο παίκτης έχει ένα αυτοκίνητο με τον βαριά οπλισμένο συνοδηγό του και κινείται σε ένα δρόμο ο οποίος είναι γεμάτος από zombie, ένα πράγμα σαν την σκηνή με το λεωφορείο στην ταινία Resident Evil 3 μόνο που εδώ τα zombie είναι λιγότερα. 

Εμείς θα πρέπει να ξεκολλήσουμε τα zombie που πετάγονται πάνω στο αυτοκίνητο είτε περνώντας ξυστά από διάφορα χαλασμένα οχήματα που θα βρούμε στον δρόμο μας είτε αν τα πυροβολήσουμε αλλά μπορούμε και να περάσουμε από πάνω τους πριν ακόμα προλάβουν να πηδήξουν πάνω μας, φυσικά χάνουμε αν συγκρουστούμε με οποιοδήποτε άλλο όχημα που βρίσκεται στον δρόμο μας.


Το gameplay είναι πολύ απλό αφού το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε μια ελάχιστη κλίση δεξιά ή αριστερά στην συσκευή μας ώστε να στρίψει το όχημα μας και να κάνουμε tap δεξιά ή αριστερά στην οθόνη για να πυροβολήσουμε το αντίστοιχο zombie.



Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό εκτός από την συμβατότητα του με το Game Center μας δίνει την δυνατότητα να δημοσιεύσουμε το score μας στο Twitter ή στο Facebook και να προκαλέσουμε τους φίλους μας.



Μερικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι τα τέλεια 3D γραφικά του, η πλήρη συμβατότητα του με την Retina display του iPhone 4 και του iPod touch 4ης γενιάς και τα ηχητικά εφέ του. Το παιχνίδι είναι εθιστικό και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 13 όπλα τα οποία θα αποκτάτε καθώς ανεβαίνετε επίπεδο. Υπάρχει 6 επίπεδα με 2 διαφορετικά περιβάλλοντα, 3 αυτοκίνητα και 7 διαφορετικά είδη zombies τα οποία θα πρέπει να προσέξετε.

Αν δεν προλάβετε την full έκδοση αποκτήστε την lite και αποφασίστε αν πρέπει ή όχι να έχετε την πλήρη έκδοση αυτού του καταπληκτικού παιχνιδιού.

Zombie Highway™ Lite (AppStore Link) Όνομα: Zombie Highway™ Lite
Εταιρία: Renderpaz


Δωρεάν (iTunes link)


Thanks Nick!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...