Ads 468x60px

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

10 λόγοι για να αγοράσετε το iPhone 4S


Posted Image


Μετά την ανακοίνωση και κυκλοφορία την Τρίτη του 4S, η Apple δέχτηκε επίθεση σκληρής κριτικής . Οι φήμες σχετικά με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο iPhone φάνηκαν λανθασμένες .

Η εταιρεία από το Cupertino έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως και με το 3GS.
Όμως, το γεγονός ότι το iPhone 4S είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του σημαίνει ότι είναι μια κακή συσκευή; Φυσικά και όχι.
Στην πραγματικότητα, είναι ένα νέο smartphone της Apple που θα εξακολουθεί να κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας του.

Εδώ είναι 10 λόγοι για τους οποίους θα θελήσετε να αγοράσετε το iPhone 4S:

1. Απόδοση


A5, επεξεργαστής διπλού πυρήνα κάνει το iPhone 4S να είναι 2 φορές γρηγορότερο από τον προκάτοχό του.
Η νέα GPU είναι 7 φορές πιο γρήγορη από το τσιπ που βρίσκεται στο iPhone 4.
Αυτές οι βελτιώσεις θα είναι πιο αισθητές σε πολλούς σε παρόμοιες εφαρμογές, και ειδικά στα παιχνίδια.


2. Κάμερα

Το iPhone 4S στεγάζει ένα state of the art 8MP φωτογραφική μηχανή ικανή να λαμβάνει 3.264 x 2.448 φωτογραφίες.
60% περισσότερα pixel από το iPhone4 και σας επιτρέπει να εκτυπώσετε κρυστάλλινα 8 × 10 φωτογραφίες.
Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα βελτιωμένο αισθητήρα φωτισμού, ο οποίος θα βελτιώσει τις εικόνες χαμηλού φωτισμού, καθώς και ένα υπέρυθρο φίλτρο για να παράγουν πιο ακριβή χρώματα.
Και με το νέο ISP της Apple μπορείτε να πάτε από την αρχική οθόνη για να τραβήξετε μια φωτογραφία, σε 1,1 δευτερόλεπτα.


3. Βιντεοκάμερα

Αν και το προηγούμενο iPhone ήταν ικανό να συλλάβει HD βίντεο, ήταν περιορισμένη σε μόλις 720 P. Το iPhone 4S έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε Full HD, το οποίο είναι 1080 P.
Η βιντεοκάμερα περιλαμβάνει επίσης επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως χρονική μείωση του θορύβου, η οποία σας βοηθά να καταγράφει βίντεο σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού, καθώς και σταθεροποίηση εικόνας για να αντισταθμίσει την αστάθεια που συνήθως συμβαίνει όταν μια φωτογραφική μηχανή δεν είναι τοποθετημένη σε ένα τρίποδο.

4. Siri

Το iPhone 4S θα έρχονται προ-εγκατεστημένα με το Siri, . Το σύστημα αναγνώρισης φωνής που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και φαινομενικά ατελείωτη γνώση για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει με πολλαπλές εργασίες. Με το Siri μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις ακόμη να γράψετε ένα γραπτό μήνυμα. Το σύστημα ξεχωρίζει από άλλες τεχνολογίες φωνητικές εντολές, επειδή καταλαβαίνει την απλή γλώσσα και να έχει πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση δεδομένων .

5. Mirroring airplay

Αυτή η δυνατότητα απευθύνεται σε παιδιά που κατέχουν ήδη μια τηλεόραση Apple, αλλά είναι μια cool προσθήκη στο νέο iPhone.
Με το mirroring airplay, ότι κάνετε στο iPhone σας μπορείτε να το βλέπετε και στην τηλεόρασή σας μέσω του AppleTV.Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στο Web,να πληκτρολογήστε ένα mail, ακόμη και να παίξετε παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη - και όλα αυτά ασύρματα.
Σχεδιαστές παιχνιδιών εκμεταλεύονται ήδη αυτό το νέο χαρακτηριστικό, δημιουργώντας παιχνίδια αγώνων ταχύτητας για πολλούς παίκτες που μπορείτε να παίξετε στην τηλεόρασή σας, χρησιμοποιώντας το iPhone σας . Το mirroring airplay είναι διαθέσιμo μόνο για το iPad 2 και το iPhone 4S.

6. Βελτιωμένη Antenna

Η Apple είχε πολλά προβλήματα με το παλιό iPhone 4 με την κεραία του και το θέμα κατέληξε ένα φιάσκο και να κοστίζει στην επιχείρηση μια πολύ κακή δημοσιότητα και εκατομμύρια δολάρια . Το iPhone 4S touts έχει νέα διπλή κεραία για βελτιωμένη λήψη, και στεγάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που αλλάζει μεταξύ των δύο για καλύτερη ποιότητα κλήσης. Και αν ο φορέας σας υποστηρίζει HSDPA +, το iPhone σας 4S θα είναι ικανό να ανακτά δεδομένα σε 14.4Mbps. Αυτό είναι δύο φορές ποιο γρήγορο από το iPhone 4 και στο ίδιο επίπεδο με άλλες συσκευές "4G".

7. Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ακόμη με το iPhone 4S «με τον νέο A5 διπλού πυρήνα επεξεργαστή, και την κάμερα 8MP, και το πάντα έτοιμο για βοήθεια Siri, η μπαταρία καταφέρνει να διατηρήσει την εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του προκατόχου της. Με τη νέα συσκευή της Apple μπορείτε να μιλάτε έως και 8 ώρες σε 3G (14 ώρες σε 2G), μπορείτε να περιηγηθείτε στο Internet για μέχρι και 6 ώρες (9 ώρες με Wi-Fi), μπορείτε να παρακολουθήσετε μέχρι και 10 ώρες βίντεο, και να ακούσετε μουσική για 40 ώρες ..!!! Το iPhone 4S έχει χρόνο αναμονής έως 200 ώρες.

8. Σχέδιο

Αν και πολλοί λαοί περίμεναν ένα επανασχεδιασμένο smartphone, το iPhone 4S εξακολουθεί να είναι ένα άριστο αποτέλεσμα μηχανικής. Ένα χρόνο μετά την καθιέρωσή του, η συσκευή συνεχίζει να είναι μία από τις ποιο λεπτές συκσευές στον κόσμο . Το αρχικό iPhone 4 ήταν και είναι ένα όμορφο και εντυπωσιακό smartphone , και το iPhone 4S συνεχίζει αυτή την τάση.Αν και οι 3.5΄΄ μπορεί να φαίνοντια μικρές σύμφωνα με άλλες συσκευές που έχουν 4΄΄ οθόνες αυτό βοηθά να κρατήσετε το νέο iPhone φορητό ώστε να χωράει άνετα στην τσέπη σας.

9. Apps

Το App Store δεν χρειάζεται πραγματικά καμμία εισαγωγή.
Η Apple ήταν η πρώτη στην αγορά της κινητής που έφερε εφαρμογές, και αυτό απέδωσε καρπούς για την εταιρία σε μερίσματα.
Η πλατφόρμα iOS είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό σε εφαρμογές. Όχι μόνο όσον αφορά την ποσότητα, αλλά και την ποιότητα . Το iPhone 4S θα είναι σε θέση να τρέξει 500.000 + εφαρμογές του App Store, καθώς και κάθε νέες που βγαίνουν και απαιτούν τον A5 επεξεργαστή της Apple.

10. Ικανοποίηση

Τα προϊόντα της Apple είναι συνώνυμα με τη φράση it just works
και το iPhone δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι αξιόπιστο, σπάνια παγώνει ή διακόπτεται η λειτουργία του, και δεν υποφέρει από τα προβλήματα που μαστίζουν άλλες κινητές πλατφόρμες. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Πολλές εκθέσεις έχουν δείξει ότι πάνω από το 90% των iPhone ιδιοκτητων θα αγοράσουν και την επόμενη συσκευή τους από την Apple.
Να περιμένετε το iPhone 4S να συνεχίσει την παράδοση.

Source:http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/75874

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...