Ads 468x60px

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Τα στελέχη της Apple γνώριζαν για την κατάσταση του Jobs στην παρουσίαση του iPhone 4S



Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Palo Alto και την δήλωση της Sandra Brown στο Bloomberg, τα στελέχη της Apple γνώριζαν για την κατάσταση του Steve Jobs την στιγμή που παρουσίαζαν το iPhone 4S.
Η Apple είχε ενημερώσει την αστυνομία ότι το τέλος του Steve Jobs ήταν κοντά αρκετές μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της Apple.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει διάφορα σχέδια σχετικά με την παρακολούθηση του σπιτιού του Steve αφού ακουστούν τα νέα σχετικά με το θάνατο του. Φυσικά όλα αυτά ήταν μέτρα για να κρατήσουν το πλήθος ήρεμο και μακρυά από το σπίτι του.
Η Apple προφανώς έπρεπε να ενημερώσει για τον θάνατο του Jobs πριν εκδοθεί κάτι δημόσια αλλά σύμφωνα με την Brown, ακόμα και η αστυνομία το έμαθε από το δελτίο τύπου της Apple στις 5 Οκτωβρίου.
Επίσης ακούστηκε ότι η άδεια θέση στην παρουσίαση με την καρτέλα “Reserved” δίπλα στα υπόλοιπα στελέχη της Apple μπορεί να ήταν μια αφιέρωση για τον Jobs. Ακόμα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από αυτό το event έλειπε και ο Jony Ive ένας από τους καλύτερους φίλους του Jobs.
Ο Tim Cook, ο Phil Schiller, ο Eddy Cue και ο Scott Forstall παρότι γνώριζαν ότι η κατάσταση του Steve δεν ήτανε και η καλύτερη προσπάθησαν να βγάλουν εις πέρας την παρουσίαση χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111009/apple-executives-knew-about-jobs-condition-at-the-iphone-4s-event/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...