Ads 468x60px

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Apple φημολογείται ότι τεστάρει το νέο ultrathin 15-ιντσών MacBook



Της Bessy Τheodoropoulou
Η Apple φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσθέσει ένα νέο 15-ιντσών MacBook στη συλλογή της στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με μία έκθεση που ισχυρίζεται ότι η εταιρεία έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη ενός κρίσιμου στοιχείου ελέγχου.


Δίνοντας με το νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή μια επέκταση στην οικογένεια των MacBook Air,το Macotakara ανέφερε την Κυριακή ότι η Apple ολοκληρώνει μια "δοκιμαστική φάση" για το νέο 15-ιντσών ultraportable. Παραθέτοντας μια ασιατική προέλευση, η έκθεση αναφέρει ότι η Apple έχει ήδη ολοκληρώσει την ανάπτυξη ενός στοιχείου ελέγχου LCD για την αναμενόμενη notebook.

Ωστόσο, στην έκθεση σημειώνεται επίσης ότι η Apple θεωρείται ότι αναπτύσσει μια νέα γενιά MacBook Pro που δεν θα έχει ενσωματωμένη μονάδα οπτικού δίσκου. Το νέο 15-ιντσών MacBook φέρεται να “συμπληρώνει” το ρόλο της επόμενης γενιάς MacBook Pro.


Την περασμένη εβδομάδα, η Apple ενημερώσε τη MacBook σειρά της, προσθέτοντας ελαφρώς ταχύτερους επεξεργαστές Intel Sandy Bridge, καθώς και βελτιωμένη γραφικών AMD Radeon. Τα νέα notebooks ήταν μια μικρή ενημέρωση πριν από την περίοδο των διακοπών, που πιστεύεται ότι είναι μια προσπάθεια να κρατήσει τη σειρά MacBook Pro  ανταγωνιστική μέχρι να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανανέωση το επόμενο έτος.
Οι μελλοντικές υπολογιστών MacBook της Apple αναμένεται να διαθέτουν επόμενης γενιάς επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel, οι οποίοι είναι πλακόστρωτοι και πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμα κάποια στιγμή κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012. Η Intel επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των 22nm επεξεργαστών Ivy Bridge και τα συστήματα που τροφοδοτούνται από τις νέες CPUs λογικά θα είναι διαθέσιμα την άνοιξη του 2012.


Προς το παρόν, τα MacBook Pro διαθέτουν μεγέθη οθόνης από 13 ίντσες, 15 ίντσες και 17 ίντσες και όλα τα  επαγγελματικά notebooks έχουν μονάδα οπτικού δίσκου DVD. Το MacBook Air διατίθεται με οθόνη μεγέθους 11,6 ιντσών και 13,3 ίντσες, και όλα τα μοντέλα διαθέτουν μόνο solid-state σκληρούς δίσκους χωρίς μονάδα οπτικού δίσκου.


Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/10/30/apple_rumored_to_be_testing_new_ultrathin_15_inch_macbook.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...