Ads 468x60px

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Διαγωνισμός AppleNews Κερδίστε 3 gift codes για το βραβευμένο graphic novel Logicomix

Το AppleNews σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίκαρος προσφέρουν 3 gift codes για το βραβευμένο graphic novel Logicomix!


Από τις Εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί το Logicomix για iPad, το μεγάλο ελληνικό graphic novel, που κυκλοφόρησε σε παγκόσμια πρώτη έκδοση από τις Εκδόσεις Ίκαρος, στις 20 Οκτωβρίου 2008 και ένα χρόνο αργότερα σε Αγγλία και Αμερική, φτάνοντας στην πρώτη θέση της λίστας ευπώλητων της εφημερίδας New York Times και του Amazon.com.

Το Logicomix, που ολοκληρώθηκε ύστερα από πέντε χρόνια δουλειάς, υπογράφουν οι Απόστολος Δοξιάδης, Χρίστος Χ. Παπαδημητρίου, Αλέκος Παπαδάτος και Annie Di Donna.

Tο βιβλίο είναι μυθιστόρημα μαζί και κόμικς, ιστορία και μυθοπλασία, παραμύθι και δοκίμιο. Μια παρέα φίλων στη σύγχρονη Αθήνα –που δεν είναι άλλη από τους δημιουργούς του βιβλίου-- προσπαθεί ταυτόχρονα να αφηγηθεί και να καταλάβει τη μεγάλη περιπέτεια της αναζήτησης των Θεμελίων των Μαθηματικών, περιπέτεια που σημάδεψε ανεξίτηλα την εποχή μας.
Η εφαρμογή Logicomix για iPad, iPhone και iPod Touch είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή ανάγνωσης κόμικς, και προσφέρει στον αναγνώστη την μοναδική εμπειρία ανάγνωσης του βιβλίου καρέ καρέ. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει:


-Πάνω από 300 σελίδες, ανάγνωση ανά σελίδα ή ανά καρέ, μεγεθυμένο στην οθόνη, με δυνατότητα αλλαγής προσανατολισμού της εικόνας.

-Δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας μετάβασης μεταξύ καρέ.

-Περιήγηση στα περιεχόμενα ανά κεφάλαιο ή μέσω thumbnails.

-Συλλογή φωτογραφιών και εικόνων από την προετοιμασία του Logicomix, όπως προσχέδια, τοποθεσίες και δημιουργία χαρακτήρων.

-Πρόσβαση στο μικρού μήκους βίντεο με τίτλο «Logicomix: One page at a time» (απαιτείται σύνδεση μέσω δικτύου Wi-Fi ή 3G).
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο appstore της Apple και στοιχίζει 3.99 €, ενώ ήδη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.

Ο διαγωνισμός μας δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς αναγνώστες μας να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν, απλώς ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

·         Στείλτε email με το ονοματεπώνυμο σας στο dgeorgoulas@gmail.com βάζοντας ως θέμα το “Διαγωνισμός ΑppleNews

μέχρι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 23:59

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...