Ads 468x60px

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οδηγός: Δημιουργήστε το δικό σας Cydia repo από το iPhone


Slot 2011 10 04 at 3 38 55 PM
Στο Cydia, που πολλοί ονομάζουν και AppStore για τις jailbroken συσκευές, οι εφαρμογές και τα tweaks βρίσκονται σε διάφορα repositories. Αυτά τα repositories είναι σαν κανάλια διανομής στο Cydia και προσφέρουν διάφορα πακέτα (εφαρμογές και tweaks) στους χρήστες από διαφορετικές εταιρίες και developers.


Αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε τα δικά σας repositories και να έχετε μέσα τα αγαπημένα σας cydia πακέτα με tweaks και εφαρμογές, υπάρχει ένας τρόπος που θα σας βοηθήσει να έχετε το δικό σας cydia repo και να το δημιουργήσετε από το iPhone σας.
Το iRepo είναι μια εφαρμογή στο Cydia που κοστίζει $1.99 και σας επιτρέπει να κάνετε host το δικό σας repo από το iPhone. Μπορείτε να κάνετε upload αρχεία .deb και άλλους cydia χρήστες και να τους δώσετε την διεύθυνση του repo για να κάνουν εγκατάσταση και να μοιραστούν τα πακέτα με όλους τους φίλους τους.
Το καλύτερο μέρος του iRepo είναι ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε πως δουλεύουν τα repos και τα πακέτα για το cydia. Το γραφικό περιβάλλον του iRepo είναι πολύ εύκολο ακόμα και για τους αρχάριους χρήστες. Αν και η εφαρμογή μπορεί να έχει μερικά bugs, οι developers έχουν πει ότι πρόκειται να τα διορθώσουν σε μελλοντικές εκδόσεις.
Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, το iRepo θα βρίσκεται στην Home screen μας και μόλις την ανοίξουμε θα πρέπει να δώσουμε τα βασικά στοιχεία και τις λεπτομέρειες για το repo μας. Μετά από αυτό είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε το hosting του νέου μας repo. Έχουμε επίσης και την επιλογή αν κλειδώσουμε αν θέλουμε το repo μας και να αφήνουμε μόνο συγκεκριμένα άτομα να έχουν πρόσβαση σε αυτό.
Μόλις αποθηκεύσουμε το repo μας και ενεργοποιήσουμε το repo, θα πρέπει να περάσουμε τα αρχεία deb μέσω SSH ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θέλουμε, στο iPhone μας.
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και έναν video οδηγό από το iDownloadBlog που δείχνει όλη την διαδικασία.


Source: http://www.greek-iphone.com/20111004/guide-how-to-create-your-own-cydia-repo-from-the-iphone/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...