Ads 468x60px

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Fruit Ninja: Puss In Boots, η νέα έκδοση του Fruit Ninja



Της Bessy Τheodoropoulou


Μία βελτιωμένη έκδοση του Fruit Ninja, της best-selling εφαρμογής για κινητά της οποίας κατασκευαστής είναι ο Halfbrick, πρόκειται να βγει για iOS πλατφόρμες μέσα στο μήνα. Όπως έχει ανακοινώσει και η εταιρεία θα συμπεριλαμβάνει και το όνομα της επερχόμενης ταινίας Puss In Boots της Dreamworks.

 Το Fruit Ninja: Puss In Boots θα περιλαμβάνει για το γνωστό γάτο από τις ταινίες Shrek και θα ενσωματώνει ως στοιχείο του παιχνιδιού τα  "magic beans".
 Όμως ο νέος τίτλος του παιχνιδιού θα είναι κάτι περισσότερο από την κλασσική του έκδοση η οποία έχει ήδη συμπληρώσει 70.000.000 downloads από την αρχή της κυκλοφορίας του, τον Απρίλιο του 2010.

 Όπως φαίνεται και από το trailer


και περιγράφεται από τη σχετική ανακοίνωση, η νέα version θα περιέχει waves από φρούτα, μοναδική ακρίβεια και challenges με χρονομέτρηση καθώς επίσης γιγάντια φρούτα στα οποία θα μπορεί να σκοράρει κανείς με βάση την αποτελεσματικότητα και τα αντανακλαστικά του.

 Το Fruit Ninja: Puss In Boots θα είναι διαθέσιμο στις 20 Οκτωβρίου και θα κοστίζει $0.99 για  iPhone/iPod Touch και $1.99 για το iPad.

Πηγή: http://www.gamasutra.com/view/news/3775 /New_Fruit_Ninja_To_Feature_Puss_In_Boots_TieIn.php

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...