Ads 468x60px

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η Google βγάζει το Google Voice από το App Store


 Της Bessy Τheodoropoulou

Η Google έβγαλε την εφαρμογή από το App Store, επικαλούμενη ανησυχίες για την τάση του Google Voice να κρασάρει μέσω της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Apple, iOS 5.

Σύμφωνα με τον Zach Honig της Engadget , είναι ασαφείς οι λόγοι που προκαλούν τα crashes καθώς επίσης και ποιοι συνδυασμοί smartphone και λειτουργικού συστήματος κάνουν το Google Voice να κρασάρει περισσότερο περισσότερο. Ο Honig δεν έτυχε για να παρατηρήσει πιθανές ιδιαιτερότητες, όταν έβαλε την τελευταία έκδοση του Google Voice στο iPhone 4 του (έχοντας iOS 5), αλλά μια σειρά από σχόλια που παρατίθενται για το Google Voice μέσα από το App Store, λίγο πριν αποσυρθεί η εφαρμογή,  υποδεικνύει ότι η εφαρμογή κράσαρε αμέσως όταν οι χρήστες προσπάθησαν να συνδεθούν.

"Η τελευταία ενημέρωση μας από αυτή την εβδομάδα είχε ένα σφάλμα που προκάλεσε crashes στην εφαρμογή  όταν προσπαθούσατε να συνδεθείτε. Το αφαιρέσαμε κι έτσι δεν επηρέασε επιπλέον χρήστες μέχρι να κυκλοφορήσει η επιδιόρθωση ", δήλωσε ο Vincent Paquet, ανώτερος διευθυντής προϊόντων για το Google Voice, σε μια συνέντευξη με την Engadget.

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί  η Google για να  κάνει τις σχετικές διορθώσεις. Οι χρήστες που έχουν το Google Voice εγκατεστημένο σε συσκευές iOS τους θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στο app. Ωστόσο, δε θα μπορούν  να κάνουν εξερχόμενες κλήσεις χρησιμοποιώντας το Google Voice αριθμό τους  και  δε θα μπορούν να  δημιουργήσουν νέα θέματα για τα γραπτά μηνύματα εντός του app.

Πηγή: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2394757,00.asp#fbid=VUQFrrW82O2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...