Ads 468x60px

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

H Apple διόρθωσε τα Ελληνικά App Store links

Slot 2011 10 04 at 1 15 13 AM

Όπως όλοι γνωρίζουμε στο AppStore υπάρχουν διάφορες εφαρμογές τις οποίες μπορούμε να κατεβάσουμε όποτε θέλουμε στην συσκευή μας. Μέχρι τώρα, σε περίπτωση που βρίσκαμε κάποιο link στο Safari ή σε οποιονδήποτε άλλο browser και πατούσαμε πάνω του, ο browser θα μας μετέφερε στο iTunes για να διαβάσουμε την περιγραφή της εφαρμογής.

Αυτό περισσότερο εμφανίζεται στις εφαρμογές που δεν είναι από Έλληνες developer αλλά όχι πια σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η Apple πρόσφατα άλλαξε τα links http://itunes.apple.com/gr/ σε http://itunes.apple.com/el/ και διόρθωσε αυτό το πρόβλημα στον μεγαλύτερο βαθμό.

Οι εφαρμογές στο AppStore δεν είναι όλες φτιαγμένες για τις ίδιες χώρες. Εταιρίες όπως η Electronic Arts και η Gameloft κυκλοφορούν στο AppStore δύο ή και τρεις εκδόσεις των εφαρμογών τους, η κάθε μία για συγκεκριμένες χώρες. Για αυτό και άλλους λόγους δεν γίνεται όλα τα links να εμφανίζονται στον web browser μας, πάντα θα υπάρχουν κάποια που θα μας μεταφέρουν στο iTunes Store μέχρι η Apple να το διορθώσει με κάποιον άλλο τρόπο.


Slot 2011 10 04 at 1 14 44 AM

Source: http://www.greek-iphone.com/20111004/apple-changed-greek-itunes-store-link/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...