Ads 468x60px

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

H Microsoft μπλοκάρει τη μεταφορά δεδομένων από το guru center στην Apple



Της Bessy Τheodoropoulou

H Microsoft απαγόρευσε στον πρώην διευθυντή του κέντρου δεδομένων της να ενταχθεί στην Apple, αφού σύμφωνα με πληροφορίες προσλήφθηκε από την εταιρεία τον Απρίλιο για να επιβλέπει τις λειτουργίες του iCloud.

Σε μία αναφορά που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, πηγές κοντά στην κατάσταση αποκάλυψαν ότι ο CEO της Microsoft, Steve Ballmer, απείλησε με νομικά στοιχεία την Apple, αν η εταιρεία έκανε την αναφερόμενη πρόσληψη δίχως να λάβει γνώση ο αρχηγός του κέντρου δεδομένων Kevin Timmons, σύμφωνα με το Business Insider.

Ο Timmons δεν ήταν χαρούμενος που δούλευε στο Redmond και ήθελε πολύ να επιστρέψει στην California γι'αυτό και ζήτησε δουλειά από την Apple προσφέροντας ένα σχέδιο για τη μείωση του κόστους λειτουργίας των υπαρχόντων κέντρων δεδομένων της. Του ζητήθηκε να μείνει με τα αφεντικά του, και οι συνεργάτες της Microsoft, αλλά «είχε μια στάση", όταν ο Steve Ballmer, μίλησε μαζί του για την κατάσταση, είπε μια πηγή του Business Insider.

Μια πρόσφατη έκθεση από GigaOM, αποκάλυψε ότι η Apple προσέλαβε Scott Noteboom, πρώην αντιπρόεδρο της Yahoo στο κέντρο δεδομένων μηχανικής . Σύμφωνα με το προφίλ του LinkedIn, o Noteboom έχει καταχωρηθεί ως «Διακεκριμένος Gentleman" στην Apple τον Οκτώβριο, αν και δεν έχει ακόμη λάβει επίσημο τίτλο της εταιρείας.

Source: http://www.appleinsider.com/articles/11/10/28/microsoft_reportedly_blocked_data_center_gurus_move_to_apple.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...