Ads 468x60px

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα η κυκλοφορία του iOS 5

Σήμερα κατά τις 20:00 λογικά αναμένεται η επίσημη διάθεση της μεγάλης αναβάθμισης στο iOS 5 για τους κατόχους iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch τρίτης και τέταρτης γενιάς, iPad και iPad 2.

Προτού, όμως, βιαστείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Πριν προχωρήσετε στην αναβάθμιση συνδέοντας την συσκευή σας στο iTunes έχετε υπόψιν σας τα παρακάτω:
  • Όσοι επιθυμείτε να διατηρήσετε το jailbreak/unlock της συσκευής σας καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσουν τα αντίστοιχα εργαλεία (Redsn0w, PwnageTool, Ultrasn0w) πρωτού κάνετε την αναβάθμιση.
  • Θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το iTunes στην έκδοση 10.5
  • Όπως σε όλες τις μεγάλες αναβαθμίσεις λογισμικού συνιστούμε να αναβαθμίσετε μέσω Restore στο iTunes για να αποφύγετε τυχόν παρενέργειες.
  • Φροντίστε να κάνετε ένα τελευταίο συγχρονισμό (sync) των δεδομένων σας για να μην χάσετε επαφές/σημειώσεις/κτλπ. Μετά το Restore επιλέξτε “Set as new device” στο iTunes, ώστε να έχετε μια «καθαρή» συσκευή χωρίς «σκουπίδια» από προηγούμενα firmware.
  • Όσοι δεν ενδιαφέρεστε για το jailbreak/unlock μπορείτε να αναβαθμίσετε άφοβα.
Τέλος, προτού κάνετε την αναβάθμιση θα πρέπει να αντισταθμίσετε τα νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης με τις αναμενόμενες πρώτες «παιδικές ασθένειες» μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Source: http://www.iphonehellas.gr/30789/ios-5-today/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...