Ads 468x60px

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

iPhone 4S: Οι πρώτες εντυπώσεις

Το αγγλικό T3 δοκιμάζει το νέο smartphone της Apple 

Η παρουσίαση του iPhone 4S ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η Apple ανακοίνωσε ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, αλλά ποια είναι τελικά η αίσθηση που αφήνει το νέο iPhone όταν ασχοληθείς λίγο μαζί του; Οι συνάδελφοι από το αγγλικό T3 είχαν την ευκαιρία να παίξουν με το νέο smartphone.

Όπως θα περίμενε κανείς, ο επεξεργαστής A5 βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό φαίνεται τόσο στο launch/relaunch των εφαρμογών, όσο και στη λειτουργία απαιτητικών εφαρμογών, όπως το iMovie. Τα games είναι άλλος ένας τομέας όπου η βελτίωση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η νέα κάμερα τα πάει μια χαρά, ακόμα σε περιβάλλοντα με αιφνίδιες αλλαγές φωτισμού. Το video στα 1080p είναι τόσο καλό, που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι πλέον camcorder.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο Siri, το νέο σύστημα φωνητικής αλληλεπίδρασης. Οι Άγγλοι ρώτησαν διάφορα πράγματα το iPhone, από τον καιρό σε διάφορα σημεία του πλανήτη και πολλαπλασιασμούς, μέχρι το νόημα της ζωής. Στο τελευταίο, το iPhone απάντησε ότι το νόημα της ζωής είναι να απαντά κανείς τέτοιου είδους ερωτήσεις (!)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...