Ads 468x60px

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

iPhone 4S: Κάτι λείπει...

 H Ελλάδα απουσιάζει από το πρώτο κύμα χωρών που θα λανσαριστεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Μπορεί να ήταν η απουσία του Στιβ Τζομπς, μπορεί να φταίει ότι οι αλλαγές στο νέο iPhone δεν ήταν όσο εντυπωσιακές όσο θα ήθελαν οι πιο αισιόδοξοι. Όμως ο συνδυασμός των δύο παραπάνω ήταν καταλυτικός τελικά για να πεις, παρακολουθώντας την παρουσίαση της Apple, ότι κάτι λείπει...

Ας πάμε λοιπόν στο πολυαναμενόμενο νέο iPhone, ξεχνώντας οριστικά (το αφήνουμε για του χρόνου) τον όρο iPhone 5,περιοριζόμενοι και κυριολεκτικά και μεταφορικά στο iPhone 4S. Όπως όταν περάσαμε από το 3G στο 3GS, έτσι και στη νέα αυτή μετάβαση από το 4 στο 4S οι αλλαγές περιορίζονται στο εσωτερικό του τηλεφώνου και σε αυτά που προσφέρει και όχι στην εξωτερική του επιφάνεια.


Έχουμε και λέμε λοιπόν, οι σημαντικότερες αλλαγές του 4S είναι:


Νέος επεξεργαστής: το iPhone 4S φοράει το διπλοπύρηνο επεξεργαστή του iPad 2, Α5, επιτρέποντας προφανώς ακόμα καλύτερες επιδόσεις στον τρόπο λειτουργίας, μεταξύ άλλων στα παιχνίδια, στο Internet surfing.  Παράλληλα, έχει δοθεί, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της Apple, έμφαση στη διαχείριση της ενέργειας με στόχο μεγαλύτερα επίπεδα αυτονομίας, ενώ επιπλέον προσφέρει καλύτερες ταχύτητες στο download που αγγίζουν έως και τα 14,4Mbps.


Καλύτερη άμερα: εδώ φαίνεται ότι έχει στραφεί ιδιαίτερα η προσοχή των ανθρώπων της Apple. Δεν είναι μόνο ότι φόρεσαν έναν καλύτερο φακό με ανάλυση που αγγίζει έως και τα 8 Mpixels αλλά και φλας (έστω και χαμηλών επιδόσεων) αλλά έδειξαν να έδωσαν προσοχή σε χαρακτηριστικά όπως η φωτεινότητα του φακού, η αντίθεση που προσφέρει και η ισορροπία λευκού. Παράλληλα, η κάμερα προσφέρει και video HD, ενώ διαθέτει και σταθεροποιητή εικόνας


Siri: Ένα έξυπνο σύστημα που επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει επαγγελματικά ραντεβού, σημειώσεις, να ψάχνει οδηγούς πόλεις, τον καιρό, να διαχειρίζεται επαφές, emails κ.α. μόνο με τη φωνή του. Έδειξε να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό κατά την παρουσίασή του με το εύρος των εντολών που δεχόταν και το πως ανταποκρινόταν. Σε πρώτη φάση θα υποστηρίζει αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα.


Η τιμή διάθεσης τουλάχιστον για τις ΗΠΑ, όπως ανακοινώθηκε χθες είναι: 199 δολάρια για τα 16GB, 299 για τα 32GB και 399 για τα 64GB, συμπεριλαμβάνοντας και δύο χρόνια συμβόλαιο. Η κυκλοφορία του ξεκινάει στις 14 Οκτωβρίου σε 7 χώρες: ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία, ενώ στις 28 Οκτωβρίου ακολουθεί ένα ακόμα κύμα 22 χωρών, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.


Source:http://www.inews.gr/106/iPhone-4S-kati-leipei.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...