Ads 468x60px

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο: περιμένει στην ουρά για το νέο iPhone, πριν καν ανακοινωθεί

Τι κι αν το νέο iPhone (είτε αυτό είναι το iPhone 4S, είτε το iPhone 5 είτε και τα δύο) δεν έχει καλά-καλά ανακοινωθεί; Ο Rob Shoesmith αποφάσισε να κατασκηνώσει κυριολεκτικά έξω απ’ το κατάστημα της Apple στο Covent Garden και σκοπεύει να μείνει εκεί μέχρι να πιάσει πρώτος στα χέρια του την πολυαναμενόμενη συσκευή. Παρόλο που η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone απόψε μετά τις 20:00 ώρα Ελλάδας, το πιο πιθανό είναι η κυκλοφορία του τουλάχιστον στην ευρωπαϊκή αγορά να μην είναι άμεση –συνεπώς ίσως να χρειαστεί να μείνει εκεί ακόμα και έναν ολόκληρο μήνα.

Φυσικά, όλο αυτό είναι σαφές πως δεν γίνεται επειδή θέλει να πιάσει πρώτος στα χέρια του το νέο smartphone της Apple. Στόχος του Shoesmith είναι να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι ώστε να διαφημίσει τις εφαρμογές της εταιρείας MEDL Mobile, για την οποία εργάζεται. 

Παράλληλα, ίσως να καταφέρει να βγάλει κανένα «εξτραδάκι» από εταιρείες που θα θελήσουν να του παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες τους, που θα κάνουν πιο εύκολη τη διαμονή του έξω απ’ το Apple Store, όλο αυτό το διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στην ειδικό blog που θα ενημερώνει ο ίδιος ο Rob καθημερινά, www.iphone5experiment.com.

Source: http://www.inews.gr/123/apistefto-perimenei-stin-oura-gia-to-neo-iPhone-prin-kan-anakoinothei.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...