Ads 468x60px

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Τα νέα iPod για το 2011

Η Apple στο σημερινό event παραμέλησε λιγάκι τη σειρά των iPod αναβαθμίζοντας μόνο το iPod nano και προσφέροντας το iPod touch και σε λευκό χρώμα.

Ας δούμε αναλυτικά τα νέα μοντέλα:
Το iPod touch όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά παρέμεινε ακριβώς το ίδιο όπως και το περσινό μοντέλο. Δηλαδή: επεξεργαστής A4, Retina οθόνη, HD video recording, Facetime κτλπ. Η μόνη διαφορά είναι η προσθήκη ενός λευκού μοντέλου.

Η Apple φαίνεται ότι ποντάρει αρκετά στην ενσωμάτωση του iCloud και του iOS 5 για την προώθηση του νέου iPod touch.
To iPod touch έρχεται στην τιμή των $199 για τα 8GB, $299 για τα 32GB και $399 για τα 64GB. Ελληνική διαθεσιμότητα δεν γνωρίζουμε ακόμα. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες εδώ.

H επόμενη αλλαγή αφορά το iPod nano. H νέα συσκευή διατηρεί τον εξωτερικό σχεδιασμό του προηγούμενο μοντέλου με μερικές τροποποιήσεις στο λογισμικό. Οι εφαρμογές πλέον δεν εμφανίζονται ως πλέγμα στην οθόνη αλλά σε μορφή cover flow. Επίσης, εξαιτίας της δημοτικότητας του iPod nano ως ρολόι χειρός η Apple πρόσθεσε 16 νέες εμφανίσεις για την προβολή της ώρας.

To iPod nano έρχεται στην τιμή των $129 για τα 8GB και $149 για τα 16GB σε επτά διαφορετικά χρώματα. Ελληνική διαθεσιμότητα δεν γνωρίζουμε ακόμα. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες εδώ.

Source: http://www.macuser.gr/ipod-2011-6974/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...