Ads 468x60px

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Myriad Alien Dalvik : Εξομοίωση εφαρμογών Android στο iPad 2.

Μια ομάδα προγραμματιστών από το χώρο των Android εστίασαν στο γεγονός ότι οι χρήστες και των 2 "στρατοπέδων" θα ήθελαν να λειτουργήσουν εφαρμογές τις αντίπερα όχθης στην συσκευή τους..

Η σκέψη αυτή είναι πραγματικά κάτι που σίγουρα θα έχει περάσει από το μυαλό όλων μας όταν βλέπουμε μια εφαρμογή .Apk (το αντίστοιχο .ipa των Android) και δεν την βρίσκουμε στο AppStore ώστε να την αποκτήσουμε και εμείς.Έτσι οι προγραμματιστές αποφάσισαν να ενσωματώσουν στο iOS το Myriad Alien Dalvik v2.0 και μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό..


Attached Image: Myriad-Alien-Dalvik-2.0.jpg


To Myriad Alien Dalvik είναι μια "μηχανή εξομοίωσης " ( Virtual Machine) για το iPad2(Δεν γνωρίζουμε αν θα υποστηρίξει και άλλες iOS συσκευές) που θα επιτρέπει σε εφαρμογές του Android Store να εκτελεστούν στην συσκευή μας.Μέχρι στιγμής το Myriad Alien Dalvik λειτουργεί άριστα σε συσκευές Nokia N9..


To όλο εγχείρημα δείχνει να είναι αρκετά πετυχημένο μιας οι συντελεστές τις συγκεκριμένης προσπάθειας αναφέρουν ότι πρέπει να διορθώσουν κάποια μικρά προβλήματα και είναι έτοιμοι να το παρουσιάσουν στο στο CTIA 2011

Source:http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/76349-myriad-alien-dalvik

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...