Ads 468x60px

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο Steve Jobs μπορεί να κάνει την εμφάνιση του στο iPhone event


Sjobs 500x330

Με το iPhone media event που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, πολλοί αναρωτιούνται αν θα κάνει την εμφάνιση του στην σκηνή ο Steve Jobs. Ενώ υπάρχουν αρκετές πηγές που απαντούν θετικά σχετικά με αυτό, υπάρχουν και άλλες που αναφέρουν ότι δεν θα κάνει την εμφάνιση του εξαιτίας του προβλήματος της υγείας του. Αυτό θα είναι το πρώτο keynote μετά την παραίτηση του Steve Jobs από την θέση του CEO.


Πέρα από τις εικασίες, η αβεβαιότητα σχετικά με την εμφάνιση του Jobs έχει φτάσει και κάποιες πηγές οι οποίες είναι στην θέση να γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι ακριβώς τα σχέδια του Steve Jobs.


Σύμφωνα με την Reuters, ο ιδρυτής και πρώην CEO της Apple που στο παρελθόν κατάφερε να επιβιώσει από καρκίνο στο πάγκρεας και άφησε την θέση του CEO τον Αύγουστο μετά από την τρίτη άδεια που πήρε από την Apple για λόγους υγείας, πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του, ωστόσο η δεν θα είναι και τόσο δυσάρεστο αν ο Steve δεν κάνει την παρουσίαση.


Επίσης η Reuters ισχυρίζεται ότι το iPhone επόμενης γενιάς θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί της προφανώς βασίζονται σε φήμες που έχουμε δει όλους αυτούς τους μήνες. Πρόσφατα διέρρευσαν parts που μας δείχνουν ότι το N94 iPhone 4 θα είναι ίδιο με το ήδη υπάρχον iPhone 4 και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την ανασχεδίαση του iPhone 5 εκτός από διάφουρους σχεδιασμούς θηκών τρίτων κατασκευαστών.


Ο Robert Scoble αναφέρετε στην εμφάνιση του Steve Jobs και αντίθετα από την Reuters, ισχυρίζεται ότι οι πηγές του αναφέρουν ότι ο Jobs δεν θα κάνει την εμφάνιση του σε αυτό το keynote.
Συγκεκριμένα ο Robert Scoble λέει ότι σύμφωνα με αυτά που έχει ακούσει, ο Steve Jobs δεν θα κάνει την εμφάνιση του στο keynote αυρίο και αναφέρει επίσης ότι δεν αισθάνεται και πολύ καλά για να εμφανιστεί δημοσίως.

I’m hearing that Steve Jobs won’t be at tomorrow’s press event. He’s just not feeling well enough to come out in public, I hear (and yes, that makes me sad, the industry will really miss him and they will see again tomorrow why). I keep wishing that these continued rumors are wrong, but know in my head that they probably are right. That said, tomorrow will be ALL about Steve Jobs even though he probably won’t be mentioned much, beyond something like “Steve is watching today’s keynote from the comfort of his home and he sends his best wishes to all of you.”
Το keynote θα παρουσιάσει ο Tim Cook μάζι με την βοήθεια του Phil Schiller και του Scott Forstall.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111003/steve-jobs-potential-attendance-at-iphone-event/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...