Ads 468x60px

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο Steve Jobs είχε βρει επιτέλους τη λύση για το σετ τηλεόρασης

Φήμες για σετ τηλεόρασης από την Apple κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια αλλά η εταιρεία μέχρι στιγμής είναι διστακτική ως προς την είσοδο σε μια τέτοια αγορά.

Ο Steve Jobs έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο τρόπος που λειτουργούν τα δίκτυα και ελέγχουν τα πάντα δεν μπορεί να εγγυηθεί μια επιτυχημένη συνταγή για την Apple. Ωστόσο, στη βιογραφία που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου ο Jobs δηλώνει ότι κατάφερε επιτέλους να λύσει το μυστήριο.
He very much wanted to do for television sets what he had done for computers, music players, and phones: make them simple and elegant. ‘I’d like to create an integrated television set that is completely easy to use,’ he told me. ‘It would be seamlessly synced with all of your devices and with iCloud.’ No longer would users have to fiddle with complex remotes for DVD players and cable channels. ‘It will have the simplest user interface you could imagine. I finally cracked it.’
Προφανώς δεν αναφέρεται κάτι παραπάνω σχετικά με τα σχέδια του Jobs και της Apple αλλά η δήλωση αυτή αναπτερώνει και πάλι τις ελπίδες για είσοδο της Apple στην αγορά της τηλεόρασης με κάποιο ολοκληρωμένο σετ που θα βασίζεται και στο iCloud. Οψόμεθα!

Source: http://www.macuser.gr/steve-jobs-cracked-television-set-7396/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...