Ads 468x60px

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Visa Europe: Χρηματικές συναλλαγές μέσω του κινητού σας τηλεφώνου

Visa Europe: Χρηματικές συναλλαγές μέσω του κινητού σας τηλεφώνου

Οι συναλλαγές μέσω των κινητών τηλεφώνων αποτελούν εδώ και λίγο καιρό μια παγκόσμια πρωτοπορία, που σίγουρα επηρεάζει αρκετές εταιρίες και εκφράζουν το έντονο ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν περαιτέρω με το όλο ζήτημα.

Καθημερινά εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες εταιρίες, οι οποίες παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις και τρόπους για την πραγματοποίηση των χρηματικών τους συναλλαγών. Αυτή τη φορά η Visa Europe ανακοινώνει πως έχει σχεδιάσει δύο νέες υπηρεσίες, αυτή των ειδοποιήσεων Visa Alerts και την Visa Person-to-Person, οι οποίες υπόσχονται να σας διευκολύνουν στις ηλεκτρονικές σας πληρωμές μέσω του τηλεφώνου σας.

Η Visa Europe, διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα επεξεργασίας με την αντίστοιχη ασφάλεια, ώστε να διασφαλίζει στους χρήστες και να τους προτρέπει να προτιμήσουν τις πληρωμές μέσω κινητών με την υπηρεσία Visa Person-to-Person, η οποία παρέχει την δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη να μεταφέρουν χρήματα σε όποιον κάτοχο κάρτας Visa στην Ευρώπη επιθυμούν οι ίδιοι, απλά και μόνο με το κινητό τους. Πως λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή; Είναι σχετικά αρκετά εύκολο να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αποστολή χρημάτων. Μέσω του κινητού μας, μπαίνουμε στις επαφές που έχουμε στο ευρετήριο μας, επιλέγουμε τον αριθμό κινητού ή τον αριθμό κάρτας Visa και επιλέγουμε το ποσό που θέλουμε να στείλουμε. Να τονίσουμε πως δεν απαιτείται η εγγραφή του αποδέκτη στην υπηρεσία για να γίνει η όλη διαδικασία!

Ας αναφερθούμε τώρα στο Visa Alerts, που δεν είναι άλλο παρά μόνο μία υπηρεσία που βοηθά τους εγγεγραμμένους κατόχους καρτών Visa, να λαμβάνουν σχετικές ειδοποιήσεις πολύ γρήγορα, κάθε φορά που γίνεται χρήση της κάρτας τους, είτε για πληρωμή είτε για οτιδήποτε άλλο. Η εμπορική διάθεση για τις παραπάνω υπηρεσίες, έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του μήνα Οκτωβρίου, ενώ απευθύνονται αποκλειστικά σε χρήστες της Visa Europe.

Source: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316843

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...