Ads 468x60px

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Adobe Carousel, μια εναλλακτική λύση για το Photo Stream



Η Adobe κυκλοφόρησε μια καινούρια Mac και iOS εφαρμογή για την υπηρεσία της Carousel photo service, το οποίο μας δίνει μια νέα εναλλακτική λύση για το Photo Stream που έρχεται μαζί με το iCloud της Apple.
Το Adobe Carousel είναι η μόνη λύση για φωτογραφία που μας δίνει πρόσβαση στη photo library που έχουμε στα iPad,στα iPhone και στα Mac χωρίς κανένα πρόβλημα χώρου ή χειροκίνητου sync. Βρείτε τις φωτογραφίες σας οπουδήποτε και αν είστε και επεξεργαστείτε τις χρησιμοποιώντας ένα παρόμοιο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας ώστε να δείχνουν υπέροχες.
Οι νέες εφαρμογές δίνουν την δυνατότητα να προσθέσουμε και να αφαιρέσουμε φωτογραφίες από την Adobe Carousel library η οποία συμπεριλαμβάνει επεξεργασία φωτογραφίας, όπως και δυνατότητες βελτιστοποίησης.
Η υπηρεσία ανακοινώθηκε αρχικά το Σεπτέμβριο και υποστηζει Mac, Windows, iOS και Android. Το Carousel είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή που αρχίζει από περίπου 44€ το χρόνο ή περίπου 44€ το μήνα, παρόλα αυτά η κανονική τιμή του θα είναι περίπου 72€ το χρόνο και περίπου 8€ το μήνα.

  

Adobe® Carousel (AppStore Link) Όνομα: Adobe® Carousel
Εταιρία: Adobe Systems Incorporated


Δωρεάν (iTunes link)


Η Adobe προσφέρει ένα trial για 30 μέρες για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν την υπηρεσία. Την εφαρμογή μπορείτε να την αποκτήσετε τώρα από το Mac App Store για Mac και από το App Store για όλες τις iOS συσκευές σας. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ ή στο video που ακολουθεί.
Source: http://www.greek-iphone.com/20111108/adobe-carousel

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...