Ads 468x60px

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Angry Birds: 500 εκατομμύρια downloads και συνεχίζουν…

Η Rovio ανακοίνωσε σήμερα πως τα αγαπητά σε (σχεδόν) όλους πουλάκια ξεπέρασαν το φράγμα των 500 εκατομμυρίων downloads!

Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί σε 200.00 έτη ή 300 εκατομμύρια λεπτά καθημερινού συνολικού χρόνου παιξίματος, σε 266 δισεκατομμύρια συνολικές πίστες. Περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια πουλάκια πετάχτηκαν με την σφεντόνα με 44 δισεκατομμύρια αστεράκια να μαζεύονται από τους χρήστες:

Όπως δηλώνει ο CEO της Rovio, Mikael Hed:
“This is a fantastic landmark achievement for us, and we’re extremely delighted to see such an incredible amount of people enjoying our games”
“We remain committed to creating more fun experiences and bringing exceptional quality to Angry Birds Fans everywhere.”
Το παγκόσμιο gaming-franchise με το όνομα “Angry Birds” αποτελείται από την τριλογία παιχνιδιών Angry Birds, Angry Birds Seasons και Angry Birds Rio, τα οποία εκτός του iOS είναι διαθέσιμα και στις υπόλοιπες μεγάλες ανταγωνιστικές πλατφόρμες αλλά όχι μόνο. Τους περασμένους μήνες το brand έγινε διαθέσιμο και μέσω του web browser Chrome αλλά και σε PC και Mac (Mac App store).
Η Rovio ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το πρώτο επίσημο κατάστημα λιανικής με θέμα τα Angry Birds, στο Ελσίνκι καθώς τα εμπορεύματα με ήρωες τους δημοφιλείς χαρακτήρες έχουν αποδείξει ότι αποτελούν δυνατό χαρτί στην εταιρεία, με περισσότερα από 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.
Εκπληκτική πορεία για την Rovio και το Angry Birds που δεν δείχνει να έχει τέλος…



Angry Birds smashes half a billion downloads by KathimeriniKinisi

Source: http://www.iphonehellas.gr/31410/angry-birds/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...