Ads 468x60px

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η Apple συνεχίζει να ερευνά θέματα με την αυτονομία στο iOS 5

H Apple χθες έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση στο iOS 5.0.1 διορθώνοντας -υποτίθεται- μερικά από τα προβλήματα με την αυτονομία των συσκευών. Βέβαια, εδώ και αρκετές ώρες πολλοί είναι αυτοί οι χρήστες σε διάφορα φόρουμ που διαμαρτύρονται ότι η αναβάθμιση δεν διόρθωσε τίποτα παρατηρώντας την ίδια ή και σε αρκετές περιπτώσεις μεγαλύτερη μείωση στη μπαταρία.


Για παράδειγμα, το θέμα με τις υπηρεσίες τοποθεσίας και το time zone που ευθυνόταν σε ένα μεγάλο ποσοστό για την μειωμένη αυτονομία φαίνεται ότι δεν διορθώθηκε στην 5.0.1 αφού το tracking παραμένει ενεργό και στην νέα έκδοση.

Εκπρόσωπος της Apple δήλωσε στο AllThingsD πριν λίγες ώρες ότι η τελευταία αναβάθμιση διόρθωσε αρκετά προβλήματα με την αυτονομία σε ορισμένες συσκευές αλλά συνεχίζουν να ερευνούν κάποια σχετικά ζητήματα.
“The recent iOS software update addressed many of the battery issues that some customers experienced on their iOS 5 devices. We continue to investigate a few remaining issues.”
Όσοι αναβαθμίσατε στην iOS 5.0.1 έχετε παρατηρήσει κάποια διαφορά προς το καλύτερο ή χειρότερο; Είστε ευχαριστημένοι στο θέμα της αυτονομίας;

Source: http://www.iphonehellas.gr/31588/apple-still-investigating-ios-5-battery-issues/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...