Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η Apple άρχισε να διαθέτει το iOS 5.0.1 στους χρήστες


Σύμφωνα με το 9to5Mac η Apple άρχισε να διαθέτει το iOS 5.0.1 σε περιορισμένο αριθμό χρηστών. Το update περιέχει διάφορες διορθώσεις σε bugs όπως και πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Την προηγούμενη εβδομάδα η Apple αναφέρει ότι υπάρχουν προβλήματα σχετικά με την απόδοση της μπαταρίας στο iOS 5 και ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το iOS 5.0.1 που θα τα διορθώσει.
Το update που έδωσε σήμερα η Apple αφορά όσους είναι στο AppleSeed πρόγραμμα δοκιμών, οι χρήστες που βρίσκονται σε αυτό μπορούν να δοκιμάσουν τις εκδόσεις πριν την κυκλοφορία έτσι ώστε να δώσουν πληροφορίες για την λειτουργία αυτών. Είναι πολύ πιθανό η Apple να προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες από χρήστες και όχι μόνο developers πριν την κυκλοφορία της.

Η Apple κυκλοφόρησε ήδη δύο εκδόσεις iOS 5.0.1 beta για τους developers και οι οποίες διορθώνουν το πρόβλημα με την μπαταρία, το smart zoom στις φωτογραφίες, περιέχουν πολλές βελτιώσεις στην ασφάλεια, προσθέτουν multitasking gestures στο iPad 1ης γενιάς και πολλές άλλες βελτιώσεις στο Siri και το Dictation.

Ένα υπόμνημα που βρίσκεται στα Apple Store παρέχει λεπτομέρειες για το πως το τμήμα υποστήριξης και του service θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους πελάτες που παραπονιούνται σχετικά με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η υπάλληλοι της Apple έχουν οδηγίες να μην κάνουν αλλαγές σε μπαταρίες αλλά αντίθετα να ενημερώσουν τους πελάτες ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το software update που θα λύσει το πρόβλημα τους.
Source: http://www.greek-iphone.com/20111108/apple-begins-seeding-ios-501-to-end-users/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...